Cum arată sandvişul perfect pentru români

Din grijă pentru mămici, Hochland a aflat care sunt ingredientele preferate ale părinţilor şi ale celor mici, astfel încât acestea să fie sigure că cei dragi au oricând la îndemână toate cele necesare pentru o gustare perfectă. Rezultatele unui studiu realizat de brand au arătat că majoritatea mamelor (69%) preferă să fie ele cele responsabile cu pregătirea gustărilor pentru familie.

Pentru a le ajuta să aibă grijă de cei dragi chiar şi atunci când nu sunt alături de ei, Hochland prezintă cum arată sandvişul perfect pentru români printr-un infografic video, atractiv atât pentru părinți, cât și pentru copii: https://youtu.be/tr1W4dxfkQ8.

Studiul realizat de Hochland a aratat că întreaga familie iubeşte sandvişurile cu caşcaval, 8 din 10 părinţi şi 9 din 10 copii folosind acest ingredient. Când vine vorba de pâine, jumatate dintre părinţi şi 63% dintre copii o preferă pe cea albă, iar ca bază pentru sandviş, preferatele tuturor sunt untul şi crema de brânză.

Urmeaza apoi legumele: 9 din 10 părinţi şi 8 din 10 copii îşi doresc ca sandvişurile lor să conţină legume, roşiile fiind cel mai des folosite.

În ceea ce priveşte condimentele, 8 din 10 părinţi le preferă ca ingredient în gustări, dar doar 52% dintre copii le consideră la fel de importante. Deşi 81% dintre părinţi folosesc şi verdeaţă, copiii nu sunt la fel de atraşi de aceasta, doar 57% dintre ei preferând sandvişuri care să conţină acest ingredient. Un element aproape nelipsit din gustările preferate de români este carnea, 92% dintre părinţi şi 86% dintre copii alegând sandvişurile care conţin produse din carne.

Gustos, deja feliat şi cu ambalaj practic, Caşcavalul Felii Hochland (Clasic şi Afumat) este soluţia perfectă pentru mamele care îşi doresc să se asigure că familiile lor îşi pot pregăti rapid rapid un sandviş delicios, fiind este uşor de folosit până şi de cei mai puţin îndemânatici în bucătărie.

În plus, ambalajul produsului păstrează avantajul de a fi resigilabil, astfel încât întreaga familie se poate bucura mai mult timp de un produs uşor de folosit, care folosește numai ingrediente naturale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod