Culinaria Street Food Market, cea mai cool destinație pentru amatorii de mâncare urbană

Inspirat de celebrele piețe ale Londrei, centrul comercial Promenada organizează Culinaria Street Food Market, primul pop-up food market din România. Din luna mai până în octombrie, fanii gastronomiei stradale, concept consacrat în multe ţări, sunt aşteptaţi la Promenada Mall pentru o experienţă culinară delicioasă.

În cadrul Culinaria Street Food Market, organizat în parcarea supraterană a Promenada Mall, vor fi responsabile pentru preparatele delicioase cele mai cunoscute bucătării urbane pe roți din București: Arrosticini, Burger Van, Circus Pub, Meat Busters, Mr.
Cannoli, Say Cheese by Carrefour, Yiorgos Gyros și Van Pizza, urmând să li se alăture și Za German Wurstwagen și Tuk Tuk Thai Street Food, dar și alți vendori pentru a oferi vizitatorilor o varietate cât mai mare de street food de calitate.

Experiența pe care o vor avea vizitatorii nu se limitează doar la papilele gustative, Culinaria Street Food Market fiind noul loc de întâlnire al oamenilor cool, un adevărat hub intercultural și locul ideal de petrecere a serilor și a timpului liber în atmosfera inedită a unui pop-up market, alături de artiști locali, muzică bună, evenimente pop-up live și cocktail-uri perfecte pentru vară, preparate de Pavilion Bar.


Weekend-ul inaugural îi aduce pe scena de la Culinaria pe Les Elephantes Bizzares, Jurjak și pe Lucia, iar astfel de concerte și party-uri vor fi organizate săptămânal. Culinaria Street Food Market îi așteaptă pe entuziaștii bucătăriei urbane începând din luna mai până în octombrie, în fiecare săptămână, de marţi până duminică, de la 11:00 până după miezul nopții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod