Cu statiile de calcat de inalta presiune Tefal lucrezi mai putin si te bucuri mai mult de familia ta!

Calitatea superioara a aparatului de calcat este esentiala atunci cand iti planifici o noua achizitie, trebuie sa dureze in timp si sa ingrijeasca cu atentie si cel mai delicat tip de tesatura.

Pentru ca timpul alaturi de familie este pretios si, in acelasi timp, calcatul tesaturilor este necesar, Tefal a combinat eficienta cu performanta aburului in gama statiilor de calcat de inalta presiune. Perfecte pentru a te scoate din impas atunci cand ai un volum mare de rufe de calcat, statiile de inalta presiune iti vor reduce la jumatate timpul pe care il petreceai de fiecare data “imblanzind” cele mai incapatanate cute.
Datorita boilerului de inalta presiune incorporat in baza, statiile de calcat produc cu pana la de 3 ori mai mult abur comparativ cu un fier de calcat traditional. Aburul patrunde adanc in orice tip de tesatura, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai rapida si eficienta calcare. In plus, nu este nevoie sa opresti aparatul in timpul sesiunilor de calcat – realimenteaza pur si simplu cu apa rezervorul detasabil in timp ce calci! Pentru rezultate perfecte intr-o clipa aveti nevoie de abur cu adevarat puternic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod