Cu electrocasnicele Samsung întâmpini sărbătorile cu o casă perfect organizată

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, încep și pregătirile în fiecare familie pentru ca totul să fie cât mai bine pus la punct în casă, de la masa îmbelșugată, la cadourile de sub brad și curățenie, esențială pentru orice gospodină. Pentru ca totul să fie gata în timp util, ai nevoie de un ajutor de nădejde. Astfel, Samsung vine în ajutorul tău oferindu-ți electrocasnicele ideale pentru ca tu să întâmpini sărbătorile cu o casă perfect organizată: aspiratorul-robot NaviBot, mașina de spălat Eco Bubble și  frigiderul REF305.

Curățenia nu este completă dacă podelele nu sunt impecabile.
Samsung vine în sprijinul tău cu aspiratorul-robot NaviBot, care datorită tehnologiei revoluționare poate curăța singur casa în mod eficient și convenabil. Astfel, tu îți poți face cumpărăturile de Crăciun în timp ce NaviBot aspiră în casă, iar când te întorci găsești curățenia făcută, pentu ca tu sa ai timp de alte activități casnice.

Prin Sistemul Visionary Mapping™, NaviBot va stabili cel mai eficient traseu din casă pentru a face curățenie, iar funcția Virtual Guard™ va face ca aspiratorul să identifice în mod automat și să protejeaze obiectele de valoare, dar și pe el însuși.

Funcțiile inovatoare ale aspiratorului NaviBot sunt completate de un design minimalist și elegant, pentru a-ți oferi o curățire eficientă, astfel încât să întâmpini sărbătorile în curațenie perfectă, iar timpul dedicat aspiratului să îl înlocuiești cu clipe frumoase alături de familie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod