Cu Dino descoperi unde trăiesc animalele!

Vine o vreme când trebuie să îi dai aripi copilului tău: să îl laşi să încerce lucruri noi, să aleagă singur ceea ce îi place, să facă greşeli, ca mai apoi să înveţe din ele. Aşa îşi câştigă încrederea în sine, îşi dezvoltă curajul de a explora lumea de unul singur şi îşi construieşte bazele pentru a deveni un adult independent şi responsabil. Da, uneori e greu să îl laşi să se descurce singur, fără să îi fii alături la fiecare pas. Dar nu uita niciodată că ajutându-l să devină autonom înseamnă să îl susţii, să îl încurajezi să evolueze frumos şi sănătos, asigurându-te totodată că nu se expune unor riscuri.

Cum îl poţi ajuta pe cel mic să devină independent şi să aibă încredere în el? Cel mai simplu mod este prin joc.

Iar Danonino îţi este alături, ajutându-te în acelaşi timp să îi oferi o alimentaţie echilibrată copilului tău. În perioada februarie-martie, Danonino vine cu noi provocări pentru cei mici. Ajută-ţi copilul să  descopere lumea animalelor colecţionând cei 18 magneți holografici cu animale într-un super puzzle. Jucaţi-vă cu noile sticluțe cu animale Danonino Iaurt de Băut și descoperiţi unde trăiesc leii, elefanţii, maimuţele, focile sau urşii.

Intră în aplicaţia Lumea lui Dino de pe noua pagină de Facebook Danonino şi înscrie o poză cu copilul tău, pentru a putea câştiga premii săptămânale în brânzică delicioasă şi marele premiu, o excursie la ZOO în Viena pentru întreaga familie.

Tot aici copiii pot face schimb de magneţi şi pot găsi noi prieteni în comunitatea Danonino. Pentru a te bucura de jocuri amuzante şi experienţe inedite pentru întreaga familie, intră în aplicaţia ,,Aventurile lui Dino” care are acum o nouă insulă. Aici poţi petrece timp de calitate cu cel mic, ajutându-l să îşi dezvolte abilităţile cognitive explorând diferite medii înconjurătoare, învăţând să facă lucrurile de unul singur, să găsească răspunsuri și soluţii şi să fie un bun prieten pentru cei din jur.


În plus, Dino vă aşteaptă în fiecare weekend din luna februarie să vă distraţi pe patinoarul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti şi să vă bucuraţi de surprizele Danonino. Iar la radio Itsy Bitsy copiii pot afla lucruri interesante despre animale şi locurile în care acestea trăiesc şi pot intra în concursurile lui Dino pentru a câştiga premii pe loc. Esenţa autonomiei copilului tău stă în conştientizarea faptului că se poate descurca singur. Îndrumă-l şi susţine-l să reuşească. Atunci când ştie că poate, cel mic e cu un pas mai aproape de a cuceri lumea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod