Cu Danonino, copilul tău crește puternic, gata să descopere lumea

Îți mai amintești ziua în care a mers prima dată pe bicicletă fără roțile ajutătoare sau fără să fii la doi pași în spatele lui doar ca să se simtă în siguranță? Sau prima dată când ți-a spus “Mami, acum sunt mare, pot să înnot fără colac?”. Cu siguranță sunt momente pe care nu le vei uita niciodată pentru că atunci ai realizat că puiul tău a crescut și a devenit un copil curajos şi voinic, de care eşti mai mândră decât de orice pe lumea asta. Acum este gata oricând să exploreze lumea din jur şi să înfrunte cu vitejie aventurile vieţii.
Pentru a-l ajuta să crească și să evolueze este important să îți încurajezi copilul să accepte provocările copilăriei şi să fii alături de el, asigurându-te că are parte de o alimentaţie completă şi echilibrată. Danonino brânzică îți este aliat. Un produs echilibrat din punct de vedere nutrițional, Danonino brânzică este făcut din 2 pahare de lapte și beneficiază de o formulă îmbogățită cu calciu și vitamina D.

Integrat într-o alimentație diversificată și echilibrată, Danonino brânzică contribuie la realizarea aportului nutriţional optim necesar pentru buna dezvoltare a prichindelului tău şi îl ajută să crească voinic şi să descopere misterele lumii.

Danonino brânzică este un produs natural din branzică proaspătă de vaci şi piure de fructe, care conţine cu 50% mai mult calciu faţă de aceeaşi cantitate de lapte, de 2 ori mai mult calciu faţă de brânza de vaci obişnuită şi de peste 10 de ori mai multă vitamina D, comparativ cu aceeaşi cantitate de lapte.

Calciul este necesar pentru dezvoltarea armonioasă a sistemului osos, în copilărie şi adolescenţă, iar vitamina D este prietenul său cel mai bun, fără de care calciul nu poate fi asimilat corespunzător de organism.
Potrivit unui studiu iniţiat de Danone*, majoritatea copiilor din România au aport insuficient de calciu (peste 90%) şi de vitamina D (peste 97%).

Produsele Danonino – brânzica, iaurtul şi iaurtul de băut, toate cu piure de fructe, sunt ideale pentru gustarea dintre mese sau pentru desertul celui mic. Acestea contribuie la asigurarea necesarului de calciu și vitamina D şi au un aport caloric mult mai redus în comparaţie cu alte alimente dulci. De exemplu, conţinutul de zaharuri din Danonino este comparabil cu cel al unui măr şi mult mai mic decât cel al unei banane.

Pentru a te ajuta și încuraja să fii o mămică modernă și să susţii autonomia copilului tău, Danonino te invită să participi la concurs: surprinde într-o poză sau într-un filmuleţ una dintre dovezile lui de voinicie, îndrăzneală, curaj, ambiţie sau încredere în sine şi încarc-o pe site-ul www.danonino.ro.
Obține cât mai multe puncte prin voturi şi share-uri, iar cel mic poate fi unul dintre cei 5 fericiţi câştigători care vor petrece o zi alături de personajul lor preferat, mascota Dino. Concursul se desfăşoară pe www.danonino.ro pana pe 15 iunie.

În plus, pe platforma relansată, poți găsi o serie de informații utile pentru o alimentație echilibrată, poți cere sfatul unui medic pediatru, iar cel mic se poate distra cu jocuri educative interesante.

Totodată, Danonino te aşteaptă cu multe suprize în noua aplicaţie ,,Aventurile lui Dino”, disponibilă acum pe mobil sau tabletă. În timp ce copilul tău se va distra şi va învăţa lucruri noi pe cele trei tărâmuri magice, tu vei putea observa cum, pas cu pas, îşi dezvoltă atenţia, abilitatea de a citi şi calcula, află despre valoarea prieteniei şi devine un omuleţ curajos, urmând sfaturile din poveştile lui Dino.

De asemenea, în cadrul campaniei „Danonino: Iubit de pitici, îi face voinici!” te poți bucura alături de cel mic de o mulțime de surprize: puteți beneficia de sfaturile utile oferite de Dino în cadrul unui program special difuzat la un cunoscut post radio pentru copii și părinți, Itsy Bitsy, îl poți măsura pe prichindelul tău şi puteți face împreună poze haioase cu mascota Dino, care va fi prezentă în magazine în următoarea perioadă.

Un copil sănătos va fi gata oricând să exploreze lumea şi să învețe din propriile experienţe.
Susţine-l să fie activ, oferă-i oportunitatea să încerce lucruri noi şi asigură-te că se dezvoltă armonios şi sănătos. Când va creşte mare, puternic şi independent şi te vei uita în urmă, vei fi mândră de alegerile făcute!

* studiul MAMM (Măsurarea Aportului de Macro- şi Micronutrienţi la copii preşcolari) iniţiat de Danone România, desfăşurat în mediul urban, pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional şi regional, de 394 de respondenţi (persoane responsabile cu alimentaţia copilului), 2008

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod