Cris-Tim şi-a găsit vedetele noii reclame Salam Săsesc

Sute de copii au spus cu talent „Salam Săsesc” în doar patru săptămâni, cât a durat concursul „Cris-Tim te face superstar!” derulat în perioada 17 martie – 13 aprilie 2014. La final, opt copii talentaţi şi simpatici vor fi promovaţi la rang de superstar în noua reclamă Salam Săsesc, care se lansează pe 20 aprilie.
Părinţi emoţionaţi şi mândri în egală măsură i-au filmat şi i-au înscris pe site-ul superstar.cristim.ro. După fiecare săptămână de concurs au fost desemnaţi câte doi câştigători. La finalul a patru săptămâni de concurs, toţi cei opt copii votaţi preferaţii publicului şi ai juriului au fost distribuiţi în noul spot Salam Săsesc, care se lansează în duminica de Paşti.

Pe perioda desfăşurării concursului au fost încărcate peste 600 de filme pe platforma de concurs.
Veselia, candoarea şi efervescenţa tuturor celor care au participat a făcut dificilă selectarea a doar opt câştigători. Astfel, Maria – Irina Vizireanu, Sonya Karina Şopcu, Mihai Bane, Cezara Nacu, Rareş Gabriel Bănescu, Delia Popovici, Anisia şi Marta Melinte au fost aleşi să reprezinte o generaţie de copii cu un potenţial uriaş. Unii dintre ei au talent la dans, alţii la desen. Fetele au preferinţe clare în ceea ce priveşte ţinutele şi culorile care le avantajează, în timp ce băieţii se întrec în recitat poezii şi reprodus cu exactitate paragrafe întregi din cărţile de poveşti preferate.


Oricare ar fi talentul lor, o ţară întreagă va asista la transformarea unor copii în mari vedete, într-una dintre cele mai curajoase campanii publicitare din categoria mezelurilor. „Cris-Tim te face superstar!” a creat cadrul pentru ca oamenii să se manifeste şi să participe activ la o campanie care s-a construit din mers şi care deja se bucură de rezultate spectaculoase.

Detalii despre câştigători sunt disponibile pe site-ul superstar.cristim.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod