Creează-ți propria poveste cu noua gamă Arctic Essence!

Casa în care locuim este o poveste despre noi. Ne reprezintă și spune foarte multe despre stilul nostru de viață, despre cum gândim, despre ce ne place. Este colțul nostru de fericire, de odihnă, de confesiune. Din acest motiv suntem foarte atenți când ne alegem mobila, electrocasnicele și obiectele decorative. Ne dorim ca toate acestea să aibă legătură între ele și să inspire căldură, confort și un aer modern.

Vara aceasta Arctic a adus o noutate în materie de aparate frigorifice și a lansat gama Essence.
Cu un design minimalist și modern, noua gamă se distinge printr-o linie unitară, în opțiuni de culoare Inox Titanium, Space Grey și Arctic White, pentru o integrare perfectă în bucătaria ta.

Tehnologia de răcire, Air Flow Dual Tech, pe bază de curenți de aer multidirecțional, menține calitatea și prospețimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată și, prin distribuirea uniformă a temperaturii și umidității în cele două compartimente frigorifice, împiedică amestecul mirosurilor între acestea și previne deshidratarea alimentelor.
În plus, sistemul de răcire Full No Frost împiedică formarea gheții și menține un nivel optim de umiditate, astfel oferind un plus de confort în utilizare. De asemenea, gama de aparate frigorifice Arctic Essence pune la dispoziție volume de până la 400 de litri care permit utilizarea la maximum a spațiului interior.

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile noii game și fie că optați pentru frigider, lada frigorică sau combină frigorifică, beneficiați de caracterisitici complexe adaptate celor mai întâlnite nevoi ale consumatorilor, precum sistemul de iluminare Eco Led, funcția Vacanță, raftul XXL Bottle sau compartimentul Garden Fresh.

Bucură-te de avantajele gamei Arctic Essence și spune povestea casei tale tuturor celor care te vizitează!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod