Coșuri cu bunătăți de Craciun de la Le Grenier à Pain

La începutul sezonului sărbătorilor de iarnă, celebrul lanț de boulangerii franceze Le Grenier à Pain, prezent în București în trei locații, lansează o colecție ideală de cadouri: opt variante de coșuri cu bunătăți care vor aduce un plus de savoare mesei speciale de Craciun. Pachetele pot fi personalizate, putând alege produse fine de patiserie, cofetărie, delicatese, trufe, vinuri, prosescco sau șampanie.
Spre exemplu, puteți alege: Pachet tradițional cu vin roșu și cozonac proaspăt, gemuri Bonne Maman, Meringuette și o cutie cu 4 Macarons.

Coșul cu vin roșu și cozonac proaspăt, gemuri Bonne Maman, Meringuette, o cutie cu 4 Macarons, sos de trufe, cookies, Deliciu de Rață, Dulceață de Ceapă de Monbazillac. Coșul cu vin roșu și cozonac proaspăt, gemuri Bonne Maman, Meringuette, o cutie cu 4 Macarons, sos de trufe, cookies, Deliciu de rață, Dulceață de ceapă de Monbazillac, ulei de masline extravirgin, Terina de gâscă, Pate de Lievre, Pate de Sanglier.

Varianta de top ce conține șampanie Moet, trufe de ciocolată, dulcețuri fine de smochine și Bloc de Foie Gras, oțet din vin alb Giuseppe Giusti, nuci de Macadamia, cutie cu praline, alături de celebrul cozonac Grenier.

Le Grenier à Pain excelează prin faptul că folosește doar ingrediente 100% naturale, făină produsă exclusiv în Franța, toate preparatele fiind proaspete, pregătite în laboratorul din incinta locației.
Cozonacii Le Grenier à Pain sunt vedetele lunii decembrie, fiind cel mai cerut produs din meniu. Puteți alege cozonacul cu nucă, stafide și portocală confiată, cozonacul cu nucă și cacao, cozonacul cu vanilie, portocală confiată și ghimbir ori cel cu nuci și portocală confiată. Le Grenier à Pain propune și o nouă selecție de checuri de sezon, cu visine, portocală confiată și ciocolată neagră, dar și Meringuette cu arome speciale de căpșuni, fistic și vanilie.

În boulangeriile Le Grenier à Pain puteti degusta unul din cele mai apreciate croissante cu unt din lume și delicioase produse de patiserie (pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci), de cofetărie (ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct, prăjiturile Elysée și Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvișuri, tartine, quich-uri, supe, o gamă variată de ceaiuri parfumate și atent selecționate, dulcețuri tradiționale sau bonbons d’enfance au chocolat artisanal.

Noul meniu de restaurant, ce este disponibil în toate cele trei locații Le Grenier à Pain din București, include preparate delicioase ce pot fi savurate atât în restaurantele Le Grenier à Pain, cât și prin serviciul de catering Le Grenier à Pain, preparate precum Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu brânză feta gratinată și roșii uscate la soare, supă de creveți cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise și orez sălbatic, John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare și ciuperci de pădure, cotlet de mânzat cu rucola și dulceață de ardei iute, Filet mignon tras în unt cu hribi în sos propriu, pulpă de rață cu varză roșie și măr Renette, chimen și sos de portocale, ciocănel de berbecuț la vatră cu legume alese, piept de rață cu mere caramelizate și dulceață de ardei iute.

Le Grenier à Pain este prezent in România în trei locații: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, București, în rondul Pieții Alba Iulia din București și, nou inaugurat, în Centrul Vechi, pe pe Strada Franceză nr.

38-42. Le Grenier à Pain este una din cele mai apreciate boulangerii franțuzesti la nivel internațional, dezvoltându-se, în sistem de franciză, peste granițele Franței, în România, Emiratele Arabe Unite, China, Rusia, Liban și Japonia. Cel care a pus bazele Le Grenier à Pain, în 1998, este Michael Galloyer, acesta ridicând, în timp, brandul ca unul dintre cele mai dinamice și mai recunoscute din sectorul său. Pret Pachet tradițional cu vin roșu și cozonac proaspăt, gemuri Bonne Maman, Meringuette și o cutie cu 4 Macarons - 100 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod