Copiii intervieveaza vedete și specialişti de top din Romania la Nova TV

”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan este singura emisiunea TV din România unde copiii ii descos si intervieveaza pe “oamenii mari”, personalitati si vedete romanesti actuale. Interviuri calde si sincere, pe care le veti putea urmari in fiecare sfarsit de saptamana la Nova TV, sambata, de la ora 18:30 si in reluare duminica de la ora 12:30. Vedete TV, sportivi, artisti, personalitati de seama ale Romaniei fac dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta lor, despre cum a fost inceputul lor de drum pana sa reuseasca in domeniul ce i-a consacrat, ce preferinte aveau in materie de filme, mancare, jocuri, timp liber, alaturi de ultimele dezvaluiri profesionale si personale.

Ajutate de producatorul emisiunii, Adela Diaconu, Ana si Nicole Stan au reusit prin intrebarile pregatite sa le aduca in dificultate pe vedete, dar si sa le farmece cu spontanietatea si dragalesenia lor.

Emisiunea conţine si informaţii utile, subiecte de interes atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi. Cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv vor oferi spectatorilor consiliere de specialitate, astfel ca publicul emisiunii va primi cele mai bune recomandări pentru copii si adulti. Iata cativa dintre protagonistii noului sezon si ce veti afla de la ei:

- Dubla campioana olimpica la gimnastica si faimoasa de la Exatlon , Monica Rosu dezvaluie la ”Ambasad'Or Play'' cum a reusit sa faca performanta si in televiziune, despre experienta Exatlon, dar si ultimele noutăţi profesionale si personale din viața sa

- Ambasadorul bunului gust si al evenimentelor de calitate, antreprenorul si dezvoltatorul imobiliar de succes, Nicusor Stan,  va dezvaluie ultimele noutăţi profesionale si personale din viața sa

- Psihologul Marius Zamfir va dezvaluie principalele obiceiuri care afecteaza dezvoltarea sanatoasa a copiilor si care este solutia.  Ce impact are consumul de mediu virtual - tabletă, mobil, elevizor, calculator, laptop - asupra copiilor mici; Expunerea zilnică la tehnologie - telefon, tableta, televizor, diminuează interacțiunile sociale, putând conduce la „autism virtual”.si ce este de facut; Care sunt avantajele tehnicilor chinezești de îmbunătăţire a memoriei.
si cum îi pot ajuta pe copii; Pe grupe de varste pana in 10 ani cat au voie cei mici sa stea la televizor sunt doar cateva dintre temele dezbatute. Nu ratati emisiunea!

- Ioana Jalba, designer fondator a Casei de moda pentru copii - Petite Coco o sa dezvaluie in emisiune cum a inceput povestea de succes a primei case de modă din Romȃnia destinată exclusiv copiilor Manuela şi Ioana , fondatoarele Petite Coco, business care produce haine, accesorii şi trusouri pentru copii, visează să-şi pună amprenta si pe harta Americii dupa ce au cucerit Romania.

- Andra Miron are 20 de ani de experienta ca jurnalist, 8 ani ca prezentator, asta dupa ce a trecut prin toate etapele - reporter, senior editor, producator si coordonator editorial. Bursiera in SUA cu o experienta editoriala in Romania si Republica Moldova are ca jurnalist printre personalitatile intervievate pe cei mai importanti oameni politici ai Romaniei, Ambasadori ai sportului romanesc, oameni de cultura si stiinta. Andra Miron este si profesor asociat la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti. Apreciata jurnalista face dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta sa, despre cum a fost inceputul de drum pana sa reuseasca in domeniul ce a consacrat-o, ce preferinte avea in materie de filme, mancare, jocuri, timp liber, alaturi de ultimele dezvaluiri profesionale si personale.

- De la specialistul in comunicare si mamica Alfa, Oana Voiculeț, membru fondator al Asociației Exploring Culture, vom afla despre timpul dedicat copiilor defavorizați dar cu rezultate excepționale la scoală.
De asemenea, veti afla si povestea mamicii Alfa, dar si ultimele noutăţi profesionale si personale din viața sa

- Balerina preferată a copiilor, Viviana German Potlog, va dezvaluie ultimele noutăţi profesionale si personale din viața sa.

- La doar 5 ani castiga premiul special pentru interpretare la Mamaia Copiilor, iar intre timp are in palmares peste 60 de premii nationale si internationale printre care Trofeul Sanremo Junior din Italia. Raisandra, model, cântăreață și câștigătoare la World Championship of Performing Arts 2018, organizat în Los Angeles vine la Ambasad'Or Play!

- Roxana Nemes face dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta sa, despre cum a fost inceputul de drum pana sa reuseasca in domeniul ce a consacrat-o, ce preferinte avea in materie de filme, mancare, jocuri, timp liber, alaturi de ultimele dezvaluiri profesionale si personale.

- O altfel de emisiune! Nu o ratati! Gemenelor Stan le-a facut mare placere, sa o aiba invitata pe autoarea cartii Dieta-Minune, Anca Bejan! Au povestit, au ras, dar mai ales au dezbatut de ce e o adevarata minune sa mananaci la ore fixe. Nicole a reusit sa slabeasca 14 kg si isi doreste , sa ii ajute si pe cei care o urmaresc si trec prin lupta cu kilogramele la o varsta frageda. Doar la Ambasad'Or Paly veti afla tot ce va interseaza despre dieta minune!

- Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adora ceea ce fac si acest lucru se vede si pe micul ecran.
Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania – Bucharest Fashion Week , iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante. In cadrul Galei Performantei si Excelentei 2018, editia a VIII-a, au fost laureate cu premiul pentru ”Cea mai buna emisiune de lifestyle pentru copii din România”.

”Ambasad’Or Play”, lansată de Nova TV , este o emisiune produsă de Adela Diaconu, unul dintre cei mai redutabili producători de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre ”Ambasad’Or Play”, Adela spune că îşi dorește să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor . ”Locul în care cei mici își intalnesc vedetele preferate si descopera cum erau acestia in copilarie, interviuri educative prin care vor intelege mai bine ca fara munca, ambitie si perseverenta nu ai cum sa reusesti in viata si in ceea ce vrei sa profesezi. Informatia va ajunge mai usor la ei si va fi mai interesant sa asculte astfel, printre intrebari legate de jocuri, relaxare, vacanta, preferinte vestimentare si gastronomice, si sfaturi de viata utile pentru cand vor creste. Părinții primesc in fiecare sezon al emisiunii toate noutățile si informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști din aceste domenii.” spune Adela Diaconu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod