Confortabilă și spectaculoasă, mocheta țesută e în topul trendurilor de design din aceast sezon

Glamour Floors a dat tonul primăverii odată cu prezentarea celor mai noi tendințe de culoare și design la capitolul mocheta axminster (mocheta țesută). Confortabilă și spectaculoasă, mocheta axminster reprezintă un produs ce va fi întodeauna în topul trendurilor home&deco din acest sezon.

La Atelier Invers, în cadrul unui eveniment interactiv cu specialiști în pardoseli, designeri și arhitecți, producătorii și creatorii brandului Axprocarpet au vorbit despre atuurile produsului lor, mocheta țesută. De ce să optezi pentru un astfel de accesoriu de stil și în ce tip de spațiu să o incluzi? Ei bine, află că mochetele tesute sunt destinate amenajărilor premium din hoteluri de top, showroom-uri, vase de croazieră si spatiilor rezidentiale de lux.


 ”Axprocarpet este unul dintre cei patru lideri mondiali în domeniul mochetei axminster, iar în România este reprezentat cu mândrie de Glamour Floors”, spune Răzvan Dobre, Managing Director Glamour Floors.

”Nouă ne plac produsele de calitate, iar acest tip de produs se încadrează în aceasta categorie”, punctează managerul firmei Glamour Floors.


Azi, mai mult decât oricând, un specialist în amenajări interioare poate crea orice, oriunde, cu mocheta țesută axminster. Se pot acoperi pardoselile integral cu acest tip de finisaj sau cu covoare cu dimensiuni si design personalizat, în funcție de cerințe și nevoi. 

Karla Mihalcea, architect la 3D Ark Office, crede că mocheta țesută are nenumărate atuuri de design. ”Pe lângă colecțiile pe care le au cei de la Glamour Floors, apreciez că poți personaliza o mochetă 100%, atât din punctul de vedere al patternului, cât și al culorilor.

Cei de la Glamour Floors dispun de peste 600 de nuanțe, ceea ce îți dă o libertate foarte mare și nu îți îngrădește creativitatea. Un alt argument în fața clientului ar fi că poate avea ceva tailor made, special pentru el. și cred că asta face diferența pentru un proprietar de hotel care dorește să se distingă în piață. Fiecare detaliu contează și o mochetă cu un anumit pattern poate schimba foarte mult designul unui spațiu”

Culoarea, inspirația si creatia reprezintă cheia reușitei unui proiect de design. Poți miza pe nuanțe puternice precum verde, galben, fuchsia, violet sau albastru electric, dar la fel de bine, poți alege tonuri neutre - paleta de culori pentru realizarea mochetelor țesute este foarte variata.

Tehnologia de fabricare a mochetei țesute axminster îți poate permite orice. Ai flexibilitate în mixarea culorilor. Poți să te joci cu personalizarea designului în funcție de locația căreia îi este destinat produsul. Poți alege structura mochetei în funcție de zonele amenajate.

Tipul de fibre utilizate este de lâna de cea mai bună calitate. Mocheta axminster este un produs rezistent, solid, cu personalitate.
Axprocarpet este o companie poloneză înființată în 1854, specializată în producția mochetelor țesute axminster. În România, aceștia sunt reprezentați de catre Glamour Floors, care distribuie și montează acest tip de acoperitoare de pardoseli.

Printre proiectele de top realizate de Glamour Floors cu acest tip de mochetă țesută se numără Stejarii Country Club, Hotel Double Tree by Hilton Ploiesti și Satul Banului.


Ți-am trezit curiozitatea? Perfect! Atunci te așteptam la showroom-ul nostru din Splaiul Unirii 152-154 ca să testezi și să afli mai multe despre mocheta axminster.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod