Confort și veselie pentru cei mici, cu articolele vestimentare din oferta Lidl

La început de toamnă, profită de oferta Lidl și înnoiește garderoba celui mic, pregătindu-l de joacă și relaxare. Din 7 septembrie, la Lidl vei găsi articole vestimentare dedicate bebelușului tău, iar din 10 septembrie Lidl a pregătit prichindeilor cu vârste între 1 și 6 ani hăinuțele perfecte pentru a se bucura de o toamnă activă și veselă, în deplin confort.

 

Bebelușul tău se poate bucura, începând cu 7 septembrie, de hăinuțe colorate, cu imprimeuri vesele. Poți alege o jachetă fleece (24,99 de lei) și o pereche de pantaloni reiați (24,99 de lei), cu care îl poți scoate la o plimbare de toamnă, în parc.
De asemenea, ai la dispoziție și un set de două bluze cu mânecă lungă (19,99 de lei/set), numai bune pentru o ieșire la aer liber. Acestea sunt disponibile la Lidl în modele variate, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

 

Pentru momentele de răsfăț de acasă, asigură-i micuțului tău confortul necesar cu ajutorul unui body cu mânecă lungă (19,99 de lei/set) sau al unei salopete (34,99 de lei). Pentru că Lidl are grijă de toate amănuntele ținutei bebelușului tău, poți găsi în magazinele sale chiar și dresuri (7,99 de lei) sau șosete (7,99 de lei/set).
Fii oricând pregătit pentru micile pozne sau pete, folosind șervețele umede pentru copii (1,99 de lei), foarte practice și delicate.

 

Începând cu 10 septembrie, fetițele și băiețeii cu vârste între 1 și 6 ani vor găsi la Lidl hăinuțe pe gustul lor, foarte potrivite pentru joacă sau odihnă. Astfel, poți alege împreună cu băiețelul tău un pulover (24,99 de lei) sau o bluză rugby (19,99 de lei). Pentru fetița ta, Lidl are în ofertă diverse hăinuțe din care poți alege pentru a te asigura că ea este pregătită pentru zilele capricioase de toamnă și, în același timp, se simte confortabil.
Poți alege o bluză cu mânecă lungă (14,99 de lei) sau o jachetă tricotată (24,99 de lei).

 

Atât băiețeii, cât și fetițele, se pot bucura de modelele dedicate de hăinuțe din oferta Lidl. Chiar dacă vremea e ploioasă, se vor bucura în continuare activități în aer liber datorită jachetelor de ploaie (49,99 de lei), pantalonilor de ploaie (34,99 de lei) și cizmelor de ploaie cu luminițe (64,99 de lei). Jachetele (59,99 de lei) din colecția Lidl sunt și ele extrem de utile, întrucât îi vor feri pe cei mici de frig, ploaie și vânt. Pentru distracția pe vreme bună, la Lidl le oferă celor mici pantaloni reiați (29,99 de lei) și încălțăminte sport (49,99 de lei).
De asemenea, pentru un somn liniștit și odihnitor, alege unul dintre modelele de pijama de la Lidl (24,99 de lei/set).

 

Lidl te așteaptă cu cele mai tentante oferte de hăinuțe, pentru ca micuțul tău să beneficieze de confort și calitate. Alege să reînnoiești garderoba celor mici cu articole vestimentare din oferta Lidl și bucurați-vă în familie de o toamnă minunată!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod