Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

Dacă toate ingredientele de bază ale unui preparat sunt aceleași, oare de ce nu au toate și același gust, indiferent cine le-a preparat? Sigur, știm răspunsul clasic, că a fost gătit cu suflet... Dar acesta este numai o jumătate de adevăr. Cealaltă jumatate este că chef-ul, bucătarul sau gospodina au pus pe lângă suflet și un adaos alimentar. Altă explicație nu prea există. Însă contează și ce adaos alimentar a pus. Pentru că rostul bazei alimentare este să îmbogățească gustul, nu să îl schimbe, să confere prospețime și consistență aromelor, nu să le „acopere”.



Rezultat al unei bogate tradiții și al unei experiențe îndelungate în domeniul culinar – de peste 50 de ani - Vegeta este aliatul de nădejde al celor recunoscuți că „gătesc bine”. Secretul celebrului adaos alimentar de pe ambalajul căruia zâmbește imaginea la fel de celebrului bucătar rotofei stă în calitatea ingredientelor sale, în combinația unică de condimente și legume deshidratate și în conținutul redus de sare, adaptat preferințelor consumatorului modern.

La prima vedere poate părea dificil sau chiar imposibil să mănânci sănătos și totodată gustos, de parcă cele două noțiuni nu ar fi compatibile.
Nici vorbă! Un preparat dietetic, cât mai light, nu înseamnă și fad. Chiar și o banală mâncare de cartofi – mai ales că se apropie Postul Sfintei Mării - poate fi savuroasă dacă este „dreasă” cu numai o lingură de Vegeta Natur Condimente pentru cartofi.

Vegetarienii probabil că știu cel mai bine acest secret. Oricum ar fi preparat (felii, în crustă, la cuptor, la grătar sau prăjit), cartoful – acest aliment simplu, dar nutritiv -  își va arăta o altă „față” și își va dezvălui un gust mai bogat, pus în valoare de amestecul de condimente ce îi este dedicat în exclusivitate.

Vegeta Natur are și condimentul potrivit pentru fiecare tip de carne, fie că este de pui, porc, miel sau pește.

Urmezi o dietă pe bază de proteine, în care carnea joacă rolul principal și uneori devine plictisitoare? Dacă folosești condimentul potrivit, este practic imposibil să te saturi de ea cu una – cu două!

Cât despre toți cei care consumă preponderent carne din plăcere, pentru care ieșirile la grătar sunt cel mai strașnic mod de a se relaxa – indiferent de anotimp! - cu Vegeta Natur vor fi cu siguranță cotați ca cei mai pricepuți în prepararea fripturilor. Folosind condimentul potrivit, în cantitatea potrivită și la momentul potrivit, îți vei pune practic semnătura pe respectivul preparat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod