Condimente, ulei de masline extra virgin si arome mediteraneene… …pentru gatit usor si gustos!

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromate, care pot adăuga rapid și ușor o nota specială pentru orice fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completă.

Monini extra virgin cu trufe este cel mai potrivit pentru paste, carne și carpaccio, precum și pentru ouă, pizza și cheese fondue. Face ca fiecare reteta sa fie mai apetisanta!


Monini extra virgin cu busuioc este perfect pentru rețetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate și este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste și orez, roșii și mozzarela sau cartofi.


Monini extra virgin cu usturoi si chilli este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roșii, pentru pește sau supele de legume.

Se recomandă la fripturi, legume raw și preparate. Este recomandat pentru toți cei cărora le place să adauge o notă HOT, picantă la mâncarea lor si nu numai!


Monini extra virgin cu lamaie  este ideal pentru salate și marinade, foarte bun pentru pește (fiert și prăjit) și  este absolut special pentru preparatele din păsări de curte și legume. Este potrivit si pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.


Te provoc sa le incerci!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod