Concursul Național de Filme Micile Vedete - Univer și-a desemnat căștigătorii

După succesul de care s-a bucurat prima ediție, Școala de Film și Televiziune pentru Copii Micile Vedete și Univer au desfășurat a doua ediție a Concursului Național de Filme pentru Copii Micile Vedete - Univer.
Pornind de la filmul educativ cu temă ecologică „Orașul plin de viață”, disponibil gratuit pe platforma online de filme pentru copii Clubul Micile Vedete, peste 200 de copii s-au organizat în echipe de filmare adevărate și au realizat propriile producții. Astfel, ei au folosit tehnologia actuală (telefoane, tablete) într-un scop educativ și au creat filme pentru copii; un model demn de urmat, mai ales că temele au fost unele de interes general: reciclarea, colectarea selectivă, protejarea naturii.

Copiii care s-au reunit la start în cadrul acestui proiect educațional au avut posibilitatea de a-și face cunoscute producțiile în mediul online și pe Youtube.
Ei au reprezentat cu mândrie următoarele orașe: București (Școala Gimnazială Nr. 86, Școala Gimnazială Nr. 84, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”), Pitești (Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”), Câmpina (Școala Centrală), Râmnicu Vâlcea (Școala Gimnazială Nr. 5) . 

Lupta a fost strânsă, iar echipa câștigătoare a fost desemnată de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești.
Univer este susținătorul calității și i-a premiat pe ocupanții locurilor 1, 2 și 3 cu diplome și cadouri. Ei au fost aplaudați la scenă deschisă de fanii și colegii lor, în cadrul unor ample festivități de premiere în toate orașele participante.

În primăvara acestui an, se va organiza ediția a III-a a Concursului Național de Filme pentru Copii, la care sunt invitați toți copiii pasionați de cinematografie și dornici să-și realizeze propriile filme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod