Concert Andra, oferte și surprize dedicate iubirii la ParkLake Shopping Center

În luna februarie, la ParkLake Shopping Center, dragostea și cumpărăturile sunt principalele motive de bucurie și sărbătoare. Cântecele îndrăgitei artiste Andra, dar și ofertele speciale și surprizele de la târgul dedicat Zilei Îndrăgostiților te invită să celebrezi cel mai frumos sentiment alături de persoana iubită, totul într-un cadru romantic și relaxant.

Pe data de 16 februarie, începând cu ora 19:00, bucureștenii sunt așteptați să fredoneze cele mai cunoscute și apreciate melodii de dragoste ale artistei Andra, alături de aceasta.

Concertul, organizat cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, va avea loc la parterul centrului comercial ParkLake, în zona main square și va prezenta melodii pe care cu siguranță toți spectatorii le-au cântat și le cântă în continuare cu plăcere. Atât cuplurile, cât și persoanele care doresc doar să se bucure de muzică autohtonă de calitate pot urmări spectacolul, intrarea fiind liberă.

Luna februarie este perioada ideală pentru cei care doresc să își surprindă persoana iubită cu darul perfect.

Fie că se gândesc la accesorii, cărți, articole vestimentare, sau alte produse, fie că iau în calcul experiențe de care să se  bucure împreună, ParkLake este în această perioadă destinația perfectă pentru cupluri.

Astfel, magazinele s-au pregătit din timp cu oferte speciale de Ziua Îndrăgostiților. Reducerile se aplică unei game foarte variate de produse, ideale pentru toți cei care se află în căutarea unei surprize pentru parteneri. În plus, în perioada 9 februarie – 9 martie, aceștia își pot găsi inspirația și la târgul tematic de Valentine’s, organizat la parterul centrului comercial, în zona intrării dinspre Starbucks și Second Cup.

Decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele așteaptă să fie descoperite și dăruite ca simboluri ale iubirii.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod