Comori la Rendez-Vous, new yard sale in town!

Într-o eră a digitalizării comerţului și în care mărfurile de serie mare predomină, Noi, fetele - Yard Sale organizează "Comori la Rendez-Vous". Târgul de tip "yard sale",  apare ca o gură de aer primăvăratic și ca o pată de culoare printre evenimentele din Bucureşti și pentru garderobele noastre.

Conceptul este următorul: expozantele vând haine, încălţări, bijuterii și alte accesorii, de care nu mai sunt îndrăgostite sau care nu le mai vin bine, ori cu care nu mai rezonează.
Obiectele sunt în stare perfectă, la preţuri foarte mici, la care nu le-aţi găsi nici la reduceri.

Mai puteţi găsi și etichete de brand-uri mari, la niște preţuri pentru care unele dintre noi am "ucide". Secretul acestui tip de shopping: veniți cu prietenele, scotociţi, probaţi și iar probaţi, distraţi-vă și râdeţi mult! Veți transforma totul într-o experienţă de neuitat.

Târgul va avea loc intre 1-2 aprilie, de la 11.00-18.00, la ceainăria Rendez-Vous Universitate, strada Edgar Quinet 8-10, o locaţie de vis, unde vă veți răsfăţa și cu ceaiurile și prăjiturile delicioase, sau cu preparate pentru prânz, În cazul în care shopping-ul v-a făcut foame! Și nu uitaţi: în fiecare zi avem garderobe diferite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod