Coloreaza gratuit în peste 400 nuanțe

Policolor, lider pe piaţa de lacuri şi vopsele decorative, întâmpină vara cu o super-ofertă pentru toate gusturile: Colorare gratuită, în peste 400 de nuanțe – campanie promoțională dedicată tuturor celor care vor să aducă un strop din culorile verii în interiorul locuinței.

Astfel, până pe 30 iunie 2016, la cumpărarea vopselei lavabile de interior SPOR bază de nuanțare, în oricare dintre variantele de 4 litri sau 10 litri, din magazinele participante, oferă gratuit pigmenții folosiți pentru nuanțarea acesteia.

Este vorba de peste 400 de  culori disponibile, care pot fi consultate și alese din cartela Policolor – Colorare gratuită.

Promoția ”Colorare gratuită” se desfășoară la nivel național, în 210 magazine din comerțul tradițional, în care există mașini de nuanțat Policolor și în rețelele Hornbach și Arabesque Home. SPOR bază de nuanțare este o vopsea lavabilă de interior care se poate colora în mii de culori cu ajutorul sistemului computerizat Policolor. Utilizatorii de telefoane smart se pot chiar juca, simulând diferite culori în propriile încăperi, pentru a-și alege cea mai plăcută combinație.

Acest lucru este posibil cu ajutorul aplicației mobile Policolor, disponibile gratuit în Apple Store și Google Play Store.

Vopseaua SPOR bază de nuanțare se aplică simplu, în 2-3 straturi și are o putere de acoperie de 9 până la 12 m²/L/strat (în funcție de suport, tipul de bază și nuanța aleasă). SPOR bază de nuanțare:garantează culoarea aleasă, prin nuanțare computerizată în sistemul Policolor; culoarea rezistă în timp; este permeabilă la vaporii de apă, eliminând pericolul formării condensului și dezvoltării microorganismelor; se aplică ușor, fără stropire; se usucă rapid; rezistă la murdărire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod