Colectie de vinuri GRAMMA

România este una dintre țările europene recunoscute pentru vinul deosebit pe care îl produce. O regiune prețuită pentru soiurile sale este Moldova, de unde vin și sortimentele roșii, albe și roze ale GRAMMA. Producătorul își crește soiurile de struguri pe dealurile din Vișan și acestea sunt recunoscute pentru aromele plăcute, subtile și pentru aciditatea ridicată, care oferă vinului senzația de prospețime. În plin sezon estival, GRAMMA prezintă câteva detalii despre consumul acestei băuturi și care sunt cele mai populare produse în sezonul cald.

Zona în care noi ne cultivăm strugurii este un pilon fundamental pentru un vin pentru că îi influențează atât calitatea, cât și personalitatea.
Același soi, cu aceeași tehnologie aplicată în procesul de producție, va fi diferit de la un deal la altul. Cu atât mai mult de la o regiune la alta. Cred că acesta este și farmecul vinului. Noi am fost norocoși, deoarece soiurile pe care le avem ne-au ales pe noi. Vița pe care am găsit-o aici ne-a inspirat să producem vinurile GRAMMA. Vinurile noastre sunt cât se poate de sincere, pentru că redau exact specificul zonei, al terrroirului. Cel alb, Aligote de exemplu, s-a născut în regiunea Burgundia, Franța, dar și-a găsit a doua casă la Iași.
Este un soi tot mai rar și tocmai din acest motiv a devenit special
“, explică Marian Olteanu, manager general GRAMMA.

Consumul de vin se referă, în special, la echilibru, pentru că acesta contribuie la păstrarea unei stări generale bune de sănătate și la buna dispoziție. Specialiștii consideră că fiecare persoană preferă altfel vinul, preferă anumite sortimente, dar această băutură înseamnă, mai ales, o altă experiență. Astfel, pentru cină este bun orice tip de vin, atât timp cât combinația aleasă este una pe gustul consumatorului.
Însă, în general, vinul alb e recomandat pentru preparate din carne albă și alături de brânzeturi moi. Soiurile roșii cer alături carne roșie și brânzeturi bine maturate.

Vinul GRAMMA este disponibil în mai multe orașe din țară, pe cele mai importante piețe: Iași, orașul de proveniență, Cluj, București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod