Colecţia rară şi unică „Armand de Brignac Dynastie”

Armand de Brignac continuă să fie un lider inovator în ceea ce priveşte şampania de lux iar implicarea noastră în lansarea unor noi formate de sticle de mari dimensiuni atestă perfect acest lucru. Aşadar, suntem încântaţi să vă prezentăm Armand de Brignac Dynastie, o colecţie extrem de rară şi unică de şampanie Armand de Brignac Brut Gold, formată din sticle de şampanie care pornesc de la dimensiuni normale (750ml) şi ajung la dimenisuni record (30l), cum este cazul sticlei exclusiviste Midas.

Colecţia Armand de Brignac Dynastie cuprinde astăzi sticle de nouă dimensiuni ca urmare a recentei adiţii a formatelor Rehoboam (4.5L), Salmanazar (9L) şi Balthazar (12L) la gama noastră de prestige cuvée Brut Gold.
În total, colecţia Armand de Brignac Dynastie reprezintă echivalentul a 109 sticle de şampanie, devenind, astfel, cea mai cuprinzătoare gamă de sticle de şampanie în mai multe dimensiuni, disponibilă în acest moment la nivel global.

Hakkasan Las Vegas, noul centru al vieţii de noapte, care se întinde pe cinci niveluri, în incinta MGM Grand Hotel & Casino, este primul şi singurul complex din lume care a oferit iubitorilor de lux colecţia Armand de Brignac Dynastie, la un preţ de 500,000$, ceea ce transformă această colecţie în  cea mai extravagantă experienţă.
Pe plan european, colecţia Armand de Brignac Dynastie şi-a făcut debutul  la Monaco Grand Prix Weekend cu o petrecere exclusivistă, Armand de Brignac Gold Party, care a avut loc pe data de 24 mai 2013, la Billionaire Club din cadrul hotelului Fairmont, Monte Carlo.

Identificabilă uşor prin asul de inimă neagră reprezentat pe sticlă, un model unic şi exclusivist din aliaj,  şampania Armand de Brignac exemplifică o expertiză de neegalat în domeniul vinificaţiei şi o adevărată pasiune pentru şampanie.
O echipă formată din doar opt oameni lucrează manual fiecare sticlă de Armand de Brignac, în reşedinţa de familie din Chigny-les-Roses, Franţa încă din 1973. Printre distincţiile acordate şampaniei Armand de Brignac se numără cele 98 de puncte primite de la  renumitul somelier José Peñín şi cuvintele de laudă ale somelierului englez Jancis Robinson. Gama Armand de Brignac, Brut Gold cuvee, a fost clasată pe locul 1 de către Fine Champagne Magazine în  degustarea pentru “100 Best Champagnes for 2010”.
Armand de Brignac este disponibilă, în prezent, în peste 100 de ţări din întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod