Cointreau lansează ediţia limitată Le Kiosque Cointreau Fizz

Cointreau lansează o ediție limitată, Le Kiosque Cointreau Fizz, un tribut adus atât primului chioșc creat de Édouard Cointreau cât și orașului său preferat, Paris. De altfel Parisul a reprezentat adeseori pentru Eduard Cointreau o sursă de inspirație și este locul unde de curand iconicul chiosc și-a sărbătorit cea de-a 150 a aniversare.

Le Kiosque Cointreau Fizz este kit-ul perfect pentru un răsfăț de inspirație pariziana. Simplu și elegant, cocktailul Cointreau Fizz se prepară ușor amestecând Cointreau, suc proaspăt de lime și apă minerală.

Mai mult decât un cocktail, Cointreau Fizz este o stare de spirit.

Inspirat din atmosfera pariziană, Cointreau Fizz este un cocktail simplu, elegant și original. Cu arome delicate și note de portocale dulci și amărui, Cointreau Fizz este răcoritor, fin si versatil. In căutarea unui design unic și original, inspirația a venit din cercetarea atentă a istoriei brandului și a sursei permanente de inspirație a lui Édouard Cointreau, Parisul.

La începutul secolului trecut emblematica sticlă Cointreau începuse să se bucure de notorietate în rândul consumatorilor.
Édouard Cointreau a metamorfozat-o într-o formă supradimensionată - sub forma unui chioşc – și a inceput să o folosească pentru degustări. Chioșcul parizian a servit astfel ca inspirație pentru această formă de promovare, chioșcul mobil transformându-se într-un loc inedit de răsfăț, unde trecatorii puteau savura degustari de Cointreau. Édouard Cointreau iubea să călătoreasca alături de chioșcul său prin Europa, din Paris și Moscova, până în Madrid și Bruxelles. O experiență mai mult decât inedita pentru acea veme! Édouard Cointreau este considerat astăzi un vizionar și un pionier al publicitații care a zguduit normele vremurilor sale.
Astăzi chioșcul, una din sursele sale de inspirație, continuă să existe, celebrându-și cea de-a 150-a aniversare în Paris.

Cointreau Kiosque este disponibil pe www.beicevrei.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod