Coffee 2 GO – alegerea perfectă pentru toți cei grăbiți

Simți nevoia să savurezi o cafea sau ești un amator al cafelei cu gust excepțional? Nimic mai simplu! Oprești pe Str. G-ral Henri Mathias Berthelot nr.5, la Coffee 2 Go, îți cumperi o cafea și începi ziua cu dreptul!
Zilele trecute, s-a deschis cea mai noua locatie Coffee 2 Go Berthelot, fiind cea de-a 30 a unitate deschisa in ultimii 5 ani.
 
La Coffee 2 Go gasiti doua blenduri de cafea; unul pentru cafeaua la filtru, altul pentru espresso. Ambele sunt mixuri de Arabica si Robusta (si ceva pasiune), in diferite proportii, retetele de preparare a cafelei (ca materie prima) fiind concepute de insusi dl Mihai Florescu, acesta fiind si furnizorul nostru de cafea. Ca si bauturi preparate, cele mai vandute (si implicit apreciate) sunt Flavoured Cappuccino / Latte si Filter Coffee, in aceasta ordine. Cu alte cuvinte, cele mai apreciate sunt bauturile compuse (cafea si spuma de lapte), cu tarie medie, urmate de cafeaua la filtru, a carei grad de cofeina depaseste cu mult pe cele mentionate anterior.
  
Băutura aceasta cofeinizată ne DĂ STARTUL în fiecare dimineață și ne oferă suficientă energie (până la cafeaua de la amiază, bineînțeles) cât să facem față programului încărcat de la serviciu sau de la facultate.
Ce faci când nu ai timp să-ți bei cafeaua? Iei cana cu tine sau apeși accelerația și mergi la prima locație care oferă acea cafea frumos “împachetată”, cu multe arome și de diferite dimensiuni?  Este Coffee 2 Go, un concept care îți oferă posibilitatea de a servi  o cafea delicioasă într-un pahar din plastic.
Avantajul este că o poți lua cu tine peste tot și că, având atât de multe sortimente la dispoziție din care să alegi, te scapă de rutină.
Let’s Coffee!
  
În urmă cu cinci ani, Vlad Timaru, Iuliana Timaru și Mircea Rădulescu puneau bazele afacerii Coffee 2 Go, unul dintre cele mai cunoscute business-uri de cafenele de la noi.

Doi ani mai târziu, demarau procesul de francizare, iar treptat orașele din țară începeau să se umple cu emblematicele coffee spot-uri în formă de pahar de cafea în care un barista îți face licoarea magică a începutului de zi. Între timp, pe lângă aceste coffee spot-ui au apărut și minicafenelele Inside, dar și un nou concept, STAY by Coffee 2 Go, o cafenea cu suprafață generoasă (aproximativ 400 de metri Folosim doua blenduri de cafea; unul pentru cafeaua la filtru, altul pentru espresso.
Ambele sunt mixuri de Arabica si Robusta (si ceva pasiune), in diferite proportii, retetele de preparare a cafelei (ca materie prima) fiind concepute de insusi dl Mihai Florescu, acesta fiind si furnizorul nostru de cafea. Ca si bauturi preparate, cele mai vandute (si implicit apreciate) sunt Flavoured Cappuccino / Latte si Filter Coffee, in aceasta ordine. Cu alte cuvinte, cele mai apreciate sunt bauturile compuse (cafea si spuma de lapte), cu tarie medie, urmate de cafeaua la filtru, a carei grad de cofeina depaseste cu mult pe cele mentionate anterior.), pe care fondatorii Coffee 2 Go și-ar dori să-l replice cât mai mult, însă sunt limitați de faptul că nu găsesc multe spații de peste 200 de metri pătrați.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod