Coca-Cola aduce magia sărbătorilor în mâinile noastre!

Iarna aceasta, Coca-Cola răspândește spiritul Crăciunului printr-un strop de magie - eticheta care devine în doar câteva secunde fundă și transformă sticla Coca-Cola de 0.5 litri PET în cadoul perfect.
An de an, Coca-Cola deschide sezonul sărbătorilor de iarnă. În 2014, campania ”De Crăciun, fă pe cineva fericit!” aduce magie în vieţile noastre, printr-o inovație de ambalaj de excepție. În doar trei paşi simpli, oricine poate face o bucurie celor din jur: Dezlipești eticheta, Tragi de banda argintie, Gata cadoul!

Sticla Coca-Cola de 0.5 litri PET, atinsă de magia lui Moş Crăciun, se va găsi în magazine de la mijlocul lunii noiembrie până la finalul lunii decembrie, pentru a oferi tuturor prilejul perfect să facă pe cineva fericit în sezonul cadourilor.

Campania Coca-Cola de Crăciun include comunicare PR, activări în digital şi BTL, caravana de Crăciun Coca-Cola, precum și spoturi TV şi proiecte speciale la radio.
În fiecare an, spotul TV Coca-Cola de Crăciun reușește să aducă farmecul sărbătorilor, prin micile ecrane, direct în casele fiecăruia dintre noi.
Anul acesta, câteva scene din viața de zi cu zi, atinse de spiritul Crăciunului, inspiră și ilustrează mesajul Fă pe cineva fericit!

Caravana de Crăciun Coca-Cola va pleca din București la începutul lunii decembrie și va poposi în alte 4 mari orașe din țară.
Pentru a-i ajuta pe oameni să aducă bucurie celor din jur, caravana va oferi tuturor consumatorilor oportunitatea de a-și împacheta gratuit cadourile de Crăciun și multe alte surprize.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod