Club Tefal lanseaza noul catalog de produse

Hot summer news! Vrei sa “bucataresti” preparateapetisante si sa experimentezi retete pline de savoare? Perfect! Te invitam in Club Tefal sa descoperi noul catalog de produse, pentru ca aici, pasiunea pentru gatit iti estemereu rasplatita.
Pas cu pas mai aproape de inovatie

Hai alaturi de noi si devino membru in Club! Fa-ti cont peclubtefal.ro, cumpara pana la 31 decembrie orice produs Tefalde bucatarie care se baga in priza, inscrie bonul sau factura peClub Tefal si primesti un numar de puncte egal cu 10% din valoarea cu TVA a achizitiei. Cand ai strans numarul necesar de puncte, schimba-le cu “ajutoarele” disponibile pe site.

Noul catalog iti pune la dispozitie 18 produse si include aparateutile pentru casa: tigai, fiare de calcat, cutite si storcatoare.
Itipoti completa colectia de “ustensile” cu un blender, o oala sub presiune ori poate o cafetiera! Pregateste lista de cumparaturi sicand ai acumulat suficiente puncte, alege-ti orice “iti face cu ochiul”.

In plus, ti-am pregatit o multime de surprize si tips & tricks pentru combinatii delicioase, numai bune cand ai “Chef sa fiiCHEF” la tine acasa.

Alimenteaza-te cu entuziasm! Chef Adrian Hadean itiimpartaseste din secretele sale si te inspira sa creezi preparate cu gust autentic.
Sigur nu vei duce lipsa de provocari culinareinedite! Asadar, fii gata sa faci parte dintr-o comunitate pentrucare gatitul inseamna pasiune!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod