Climat sanatos pentru familia ta cu Ceresit AERO 360º Alb si Silan Sensitive

“Minte sanatoasa in corp sanatos” zice un dicton latin, “inainte de toate, sanatate” zice un vechi proverb romanesc. Sanatatea este unul dintre cele mai de pret daruri pe care viata le ofera. Din pacate, uneori constientizezi valoarea acestui dar abia in momentul in care il pierzi. Adevarul este ca, decat sa cheltuiesti bani si timp ca sa o repari, este mult mai bine sa previi degradarea sanatatii. Iar acest lucru este valabil atat pentru sanatatea ta si a familiei tale, cat si pentru sanatatea casei tale.
Niciun om nu se poate dezvolta sanatos intr-un mediu neprietenos.


Casa ta poate deveni un mediu neprielnic din cauza vaporilor si a umezelii. O familie poate produce zilnic aproximativ 12 litri de apa sub forma de vapori, prin activitatile casnice obisnuite. Umiditatea in exces poate conduce la disconfort, senzatie de frig, alergii si mucegai. Nu poti impiedica producerea vaporilor, dar poti in schimb sa tii sub control umiditatea cu ajutorul aparatului revolutionar si cu design elegant, Ceresit AERO 360º Alb.

Acest aparat ofera o circulatie a aerului de 360° si o absorbtie ridicata a umiditatii din aer, neutralizand eficient si mirosurile neplacute.
Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete absorbante care, imediat dupa ce a fost pozitionata in aparat, absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Pe masura ce absoarbe umiditatea, tableta se dizolva. Cand recipientul aparatului s-a umplut, arunci solutia salina, iar atunci cand tableta s-a consumat, tot ce trebuie sa faci este sa o inlocuiesti cu una noua.

Acum ai ocazia sa profiti de promotia care pune pe primul plan sanatatea ta si a familiei tale. Cumpara un aparat Ceresit AERO 360º Alb, editie limitata, si primesti gratuit un balsam de rufe Silan Sensitive 1L.
Acest balsam are grija de pielea ta delicata si te ajuta sa protejezi de alergii fiecare membru al familiei, asigurandu-le haine curate, care nu irita pielea.

Promotia este valabila in retelele de hypermarketuri Cora, Carrefour si Auchan in limita stocului disponibil.

Pentru mai multe detalii despre produsele Ceresit Stop Umiditatii, intra pe www.stopumiditatii.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod