Ciocolata de la Leonidas, cel mai dulce și rafinat cadou de Craciun!

În curând, începe goana după cadouri și cum de fiecare dată, ne străduim să alegem ceva cu care să nu dăm gres,  Leonidas - specialiștii în cadouri - se asigură că cei dragi nouă vor fi răsfățați cu cele mai inspirate daruri. Leonidas, brandul preferat al belgienilor, aduce în magazinul de pe strada Doamnei din București  - reprezentanța oficială Leonidas încă din 2001 - cele mai rafinate și delicate idei de cadouri.

Cum ai putea să dai vreodată greș cu pralinele de ciocolată, produsele de confiserie sau gourmet Leonidas, când celebra ciocolaterie este furnizorul oficial al Curții Regale Belgiene? Pentru ca tu să savurezi un gust desăvârșit și să oferi un cadou distins și impecabil, de peste un secol, specialiștii belgieni continuă să rafineze ciocolata pentru a ajunge tot mai aproape de perfecțiune.

Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline și ambalaje elegante, dar și alte produse de lux complementare, de la șampania cu foiță de aur la vinuri franțuzești, cafea, ceaiuri, ciocolată caldă, foie gras ori macarons.

Figurinele de ciocolată, preferatele celor mici, ocupă un loc de cinste în vitrina magazinului de pe strada Doamnei, dar și în magazinul online -  www.leonidas-online.ro. Aici, poți alege din peste 100 de produse, obținând astfel cadoul potrivit pentru cei pe care îi iubești. Configuratorul de ballotin disponibil online pe www.leonidas-online.ro reprezintă modalitatea prin care poți alcătui mixul preferat, selectând pralină cu pralină, exact ca în magazin.
Nicicând nu a fost mai simplu să te răsfeți sau să dăruiești din suflet, arătând persoanelor dragi că te gândești la ele sau că îți pasă.

Indiferent dacă vrei să faci un dar unui domn, unei doamne, sau unei familii apropiate, ciocolata va fi întotdeauna un cadou elegant, inspirat și adorat. Brandul preferat al belgienilor ajunge în casele iubitorilor de ciocolată  mult mai repede de acum înainte. Daca nu ai timp să vizitezi magazinul de la Universitate, poți opta oricând fie pentru platforma online, fie pentru aplicația Leonidas (unde ai discount 10%) disponibilă atât pe sistemul Android, cât și IOS, și astfel beneficiezi de cea mai rapidă modalitate prin care pralinele preferate pot fi achiziționate sau comandate de oriunde, urmând a fi livrate la birou sau acasă, prin serviciul de home delivery.

Prospețimea, tradiția de peste 100 de ani, ingredientele de cea mai înaltă calitate, utilizarea untului de cacao în proportie de 100% garantează savoarea sofisticată a pralinelor ce te copleșesc cu o paletă generoasă de gusturi.ntampină acest Crăciun alături de personaje de poveste, cu aromă de scorțișoară și parfum de portocală, savurează o cană de adevarată ciocolată caldă și alege cutia potrivita de ciocolată pentru cel pe care vrei sa îl faci fericit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod