“Cinema on Ice”. Experienta unica in varful Carpatilor!

Hotelul de gheata de la Balea Lac revine in aceasta iarna cu o oferta inspirata din magia cinematografiei. La 2000 de metri altitudine, filmele care au facut istorie vor prinde din nou viata… in gheata!  In sezonul 2016-2017, imaginatia intrece orice limite! In hotelul de gheata de la Balea Lac vor fi amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial iar, langa hotel, pentru cei care doresc mai multa intimitate, vor fi construite trei igloo-uri. Decorul celor 14 dormitoare este in intregime din gheata si, in fiecare camera, turistii vor gasi personajele preferate din filme celebre.

Poti alege in functie de preferinta, cameree inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate panzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter si Dracula.

Langa hotel vor fi construite, dupa Anul Nou, trei igloo-uri in care vor prinde viata strumfi, dinozauri si animalele junglei. Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice si Jurassic Park Igloo. Pentru confortul vizitatorilor, pe fiecare pat se afla o saltea moale, acoperita cu lenjerie, paturi si blanuri pufoase de animale. Inainte de culcare, clientii hotelului primesc saci caldurosi de dormit, deoarece temperatura medie in Hotelul de Gheata este intre -2 si +2 grade Celsius.

Ice Bar este inima Hotelului de Gheata de la Balea Lac, care incalzeste si pune in miscare pana si cel mai inghetat sange.
Intr-un ambient cool ai la alegere o gama larga de bauturi calde sau reci pe care le poti servi in pahare cioplite din gheata. Ice Restaurant iti propune o calatorie culinara de neuitat! Poti lua masa pe o masa construita din gheata cu un meniu special, aranjat partial pe farfurii de gheata. 

O noapte intr-o camera dubla este si anul acesta 440 lei, iar o noapte intr-o camera de tip igloo costa 660 lei. Copiii intre 6 si 15 ani beneficiaza de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate. Micul dejun nu este inclus in pret.

Se serveste la Cabana Balea Lac si costa 30 lei/ zi. Check-in-ul se face intre orele 9.00 si 17.00. In acest interval, Hotelul de Gheata este deschis publicului larg pentru vizitare. Intre orele 21.00 si 8.00, hotelul este rezervat oaspetilor.

Primul Hotel de Gheata din Romania, chiar si din Sud-Estul Europei, a fost ridicat in iarna 2005-2006. Acesta a avut o forma circulara si a fost compus din opt camere cu paturi duble. Fiind prima constructie de acest fel din Europa de Est, succesul a venit imediat. Aproximativ 3.000 de turisti din tara si strainatate au vizitat inedita atractie din varful Carpatilor in primul sezon.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod