Cillit Bang... si murdaria dispare

Esti mereu foarte ocupata, astfel incat curatenia cade, adeseori, pe ultimul plan. Ajungi acasa prea tarziu si oricum ziua de lucru nu s-a incheiat: ai de pregatit cina, de facut...
Esti mereu foarte ocupata, astfel incat curatenia cade, adeseori, pe ultimul plan. Ajungi acasa prea tarziu si oricum ziua de lucru nu s-a incheiat: ai de pregatit cina, de facut baie copiilor, aceasta in cazul "fericit" in care nu mai ai de finalizat un proiect foarte important pentru birou...

Cand sa mai ai timp pentru curatenia casei? Poate ca ti s-a intamplat sa te apuci de o curatenie generala si sa ai impresia ca nu se mai termina... De vina sunt activitatile de curatenie care iti rapesc din timp si care te epuizeaza, dar fara sa aiba un rezultat pe masura efortului depus.

Acum cu cele 3 produse Cillit Bang faci curatenie fara efort in toata casa (baie, bucatarie, hol) cat si in afara  (gradina, curte).

Cillit Bang iti vine in ajutor cu produse concentrate care pot curata orice suprafata.
Puterea de curatare a produselor Cillit Bang poate fi dozata in functie de gradul de murdarire a suprafetei pe care doresti sa o cureti.

Pentru suprafete putin murdare se pulverizeaza Cillit Bang odata pe un burete ud, pentru suprafete murdare se pulverizeaza produsul de 2-3 ori direct pe suprafata respectiva, iar pentru suprafetele foarte murdare se pulverizeaza Cillit Bang de 4-5 ori direct pe pete si se va lasa produsul sa actioneze cateva minute.

  • Cillit Bang pentru Curatat Grasimea - 750ml - ambalaj tip spray, pretul recomandat 14.99 lei;
  • Cillit Bang pentru Curatat Murdaria si Piatra - 750ml - ambalaj tip spray, pret 14.99 lei;
  • Cillit Cillit Bang pentru curatat Grasimea si Suprafetele Mari - la 1.5l in doua arome Fresh Force si Citrus, pretul recomandat 14.99 lei pentru ambele arome.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina greceanu pe 26 Aug 2010, 12:06
    va rog frumos sa mi recomandati un produs care sa mi redea luciul la plita de inox pe care am patat o cu cillit bang

    Buna ziua.Numele meu este Irina Greceanu.Am curatat plita de inox cu cllit bang si mi a ramas patata.Am pus otet, bicarbonat, orice .Nu dispar petele practic cillit bangul mi a atacat inoxul. Caut un produs care sa dau pe plita si sa mascheze cat de cat petele. Sotuleu inca nu a vazut ce am facut Plita este destul de scumpa. Va multumesc.tel. 0749157391

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod