Christian Tour: Vânzări de peste 3 milioane euro pe durata Târgului de Turism al României. Turcia, vedeta ediției

Christian Tour, cel mai mare touroperator din România, a înregistrat vânzări de peste 3 milioane de euro în cele patru zile ale Târgului de Turism al României, cu 70% mai mult față de ediția din toamna anului trecut a evenimentului găzduit de Romexpo. Pachetele speciale lansate la târg au fost disponibile și în toate agențiile Christian Tour și agențiile partenere din țară, astfel că românii care nu au putut ajunge la Romexpo au avut posibilitatea să-și cumpere o vacanță în aceleași condiții și la aceleași prețuri.

Reducerile de până la 50% oferite pentru pachetele First Minute cumulate cu ofertele speciale de Black Friday au adus companiei peste 7.000 de cumpărători la târg și în agențiile din țară, care și-au rezervat, în principal, un sejur pentru sezonul estival 2018, dar au cumpărat și vacanțe de Crăciun în țară și în Europa, precum și pachete de Revelion în destinații exotice.

Valoarea totală a vânzărilor în aceste patru zile a depășit 3 milioane de euro.

Interesul vizitatorilor a fost mult mai mare decât la edițiile anterioare ale târgului, Christian Tour având de departe cel mai aglomerat stand, ceea ce a dat încredere și vizitatorilor care nu veniseră special pentru ofertele noastre și i-a determinat să cumpere de la noi. La finalul primei zile, erau deja rezervate vacanțe în valoare de peste 700.000 de euro”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Majoritatea turiștilor au cumpărat sejururi de vară, iar peste 50% dintre aceștia au ales Turcia ca destinație de vacanță.

Stațiunile Antalya, Bodrum, Kusadasi și Marmaris au fost preferate de turiștii români ca urmare a discounturilor oferite. "Ca o tendință generală, vacanțele în Turcia s-au ieftinit foarte mult, iar în timpul târgului costul unui pachet a pornit de la 185 de euro, suma acoperind transportul cu avionul și 7 nopți de cazare în regim all inclusive la un hotel de cinci stele, ceea ce acum câțiva ani era de neconceput. Românii aleg această destinație nu doar datorită prețurilor, ci și a serviciilor foarte bune pe care le primesc”, a adaugat Marius Pandel.

Pe locul secund în topul destinațiilor preferate de vizitatorii Târgului de Turism a fost Grecia, cei mai mulți cumpărând sejururi în insulele Thassos, Creta și Corfu.

La mare căutare au fost și pachetele turistice de Crăciun și Revelion. Astfel, românii care vor să petreacă sărbătoarea Nașterii Domnului în stil tradițional au ales destinații interne precum Valea Prahovei, Maramureș și Bucovina ori s-au orientat către capitalele europene ca Viena și Praga, celebre datorită piețelor de Crăciun.

Pentru Revelion, turiștii care vor să fie mai aproape de casă au preferat Budapesta. În schimb, un număr important de vizitatori și-au exprimat dorința de a petrece noaptea dintre ani în destinații calde precum Dubai și Maldive și au profitat de reducerile oferite pe durata târgului pentru a-și împlini acest vis.

Târgul de Turism al României s-a desfășurat în perioada 16-19 noiembrie la Centrul Expozițional Romexpo din Capitală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod