Chef Cătălin Scărlătescu a oferit un Immersive Dinner, un show culinar total!

Chefs Experience şi-a provocat clienţii la o experienţă culinară inedită, asemenea unei călătorii multisenzoriale, în care meniul special pregătit de Chef Cătălin Scărlătescu a fost însoţit de un show spectaculos de proiectii video si nu numai!

In selectul ambient al restaurantului Chefs Experience de pe Calea Floreasca nr. 55, invitaţii au luat parte la Immersive Dinner Show din România, un concept nou şi interactiv, care revoluţionează ideea de cină la restaurant, foarte în vogă în marile capitale ale lumii – Paris, Londra, Stockholm sau New York! Practic, preparatele îndrăzneţe, cu arome inedite şi gusturi fusion, sunt corelate cu imagini video şi jocuri de lumini, proiectate chiar pe mese, şi cu sunete şi fragmente muzicale special concepute de DJ şi sunetişti.

Totul într-o simbioză perfectă, pentru a completa experienţa culinară oferită de un chef de top si pentru a-ţi activa toate simţurile.

Pentru o astfel de seară specială, Chef Cătălin Scărlătescu a gândit un meniu exclusiv, prin care şi-a condus oaspeţii dintr-un colţ în altul al lumii, din mările cu bancuri întregi de ton roşu, în apele calde în care înoată creveţii şi în cele cu Sea Bass, şi din înălţimile preferate de raţele sălbatice până la marile plantaţii de cafea.

Astfel, după un preludiu gustativ cu ceviche de ton roşu cu Saint Jacques şi ridiche Daikon, invitaţii s-au delectat cu crème brûlée de foie gras şi crevete, apoi cu Sea Bass cu sparanghel soté şi o salată exotică de crudităţi cu pară şi piersică, dar şi cu raţă cu cartofi gratinaţi, varză caramelizată şi sos de must cu struguri. Acest regal gastronomic a fost încheiat cu un desert pe măsură: mousse de cafea organică, cu macaron şi fructe de pădure.

Întregul spectacol culinar a fost completat armonios de proiecţii video, jocuri de lumini şi fundal sonor în ton cu tematica preparatelor servite, creând o atmosferă specială, aplaudată la unison de cei 60 de invitaţi ai evenimentului.
Cu Immersive Dinner Show, Chefs Experience a mai punctat o premieră în domeniul show-urilor gastronomice.

Printre evenimentele culinare brevetate se numără Chefs Table, Greek Night, Sushilize si Blinis Chocolate Flaming Show.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod