Cele mai sănătoase alegeri vestimentare

Atunci când îți alegi hainele, te gândești mai mult la aspectul estetic și mai puțin la cel al sănătății. Petreci ore în șir prin magazine căutând haine la modă, dar foarte puțin timp ca să te informezi asupra impactului pe care îl au alegerile asupra sănătății tale. Fiecare dintre noi are un stil vestimentar care îl reprezintă și puțini suntem dispuși să facem compromisuri de ordin estetic în favoarea sănătății. Putem totuși să ne păstrăm stilul, dar să alegem în așa fel încât nici sănătatea să nu aibă de suferit. Iată câteva exemple despre cum te îmbraci și frumos, și sănătos:
În primul rând alege cu mare grijă materialele din care sunt fabricate hainele pe care le cumperi! Citește eticheta cu atenție și optează pentru hainele din materiale de calitate, naturale, precum bumbacul, lâna, vâscoza, angora sau cașmirul. Ferește-te în schimb de poliester, latex, poliamidă sau mătase artificială, care nu numai că sunt nesănătoase, dar au și un aspect inestetic!            

Nu te limita la haine, alege încălțăminte din piele și șosete din bumbac.
Evită tocurile sau platformele înalte, care-ţi deformează coloana vertebrală, ducând la scolioză și varice. Știai că șosetele din materiale sintetice pot produce boli de piele, de la cele mai neînsemnate la cele mai grave? Din păcate, piața românească este invadată de marfă chinezească de o calitate îndoielnică, însă există și alternative. Ciserom este un brand românesc care reprezintă șosetele de foarte bună calitate, din materiale naturale, la prețuri accesibile.
Alege inteligent pentru sănătatea ta!            

Evită să porți în mod frecvent haine foarte strâmte, care împiedică circulația sângelui și funcționarea normală a organelor interne. Problemele pe care le pot cauza sunt nenumărate, de la fire de păr crescute sub piele până la celulită sau foliculită. Și sutienele push-up restricționează circulația sângelui și pot conduce chiar la cancer de sân. Cele cu sârmă de susținere pot provoca răni sau apariția nodulilor.
Chiar dacă oferă rezultate spectaculoase, te rugăm nu le purta în fiecare zi!       

Totodată, trebuie să te adaptezi temperaturilor scăzute și să te protejezi de frig, chiar dacă asta înseamnă să fii mai puțin sexy. În anotimpul rece poartă pulovere pe gât - în trend anul acesta, mai multe rânduri de haine, și nu uita de mănuși, fular sau căciulă! Foarte importante sunt și șosetele groase, pentru că îți vor furniza căldura de care ai nevoie iarna. Șosetele Ciserom sunt o opțiune excelentă - din bumbac de calitate, groase și călduroase, îți vor fi un aliat de nădejde în lupta cu frigul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod