Ce se mai poarta in materie de huse pentru noile device-uri

Daca te numeri printre cei care doresc sa fie mereu la curent cu toate noutatile in materie de accesorii pentru smartphone-uri, inclusiv pentru acele device-uri care inca nu au fost lansate oficial, ci urmeaza in viitorul foarte apropiat, atunci BrandGSM este raspunsul.

BrandGSM este un magazin specializat in comercializarea accesoriilor pentru telefoane mobile si pentru tablete, plus multe alte accesorii GSM, produse care in majoritatea cazurilor sunt disponibile in premiera, produse de o calitate superioara la preturi avantajoase.

Cu siguranta toti fanii iOS, asteapta cu nerabdare lansarea noilor smartphone-uri de la Apple iar asteptarea aproape a luat sfarsit pentru viitoarele modele Apple, iPhone 11 si iPhone 11 Pro Max.

Si cum pretul unui smarthone Apple, este unul pe masura specificatiilor si a calitatii, grija posesorului unui astfel de device, trebuie sa fie maxima.

Tocmai din acest motiv, pentru a putea evita orice situatie neplacuta precum distrugerea ori zgarierea sa fie de diverse suprafete, fie in buzunar langa un set de chei, avem nevoie de huse de protectie de calitate, dar si de o folie de protectie pentru ecran, care sa ne poata asigura un plus de siguranta device-ului pe care il vom utiliza in viata de zi cu zi.

BrandGSM va poate asigura acest lucru in premiera in Romania, huse iPhone 11 si iPhone 11 Pro Max, huse de protectie de-o calitate superioara la preturi extrem de avantajoase.
De asemenea, toti cei care au in plan sa-si achizitioneze unul dintre aceste doua modele, trebuie sa aiba neaparat in vedere si achizitionarea unor solutii de protectie precum husele si foliile pentru ecran.

BrandGSM.ro este magazinul ideal de accesorii gsm care a adus in premiera solutii de protectie pentru aceste iPhone-uri inca nelansate, astfel incat sa te poti bucura de toata protectia necesara imediat. Pe langa diverse accesorii si huse Apple iPhone 11, pe site-ul celor de la BrandGSM, veti putea gasi o multime de produse pentru toate brand-urile de device-uri precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, Nokia, Vodafone, Orange, Google, LG, Microsoft, Alcatel, Lenovo, etc.

BrandGSM va ofera o mare varietate de optiuni, produse impartite in urmatoarele categorii dupa cum urmeaza:     Smartwatch;Huse; Folii; Incarcatoare; Cabluri; Huse tablete; Alte accesorii; Suporturi; Audio; Camere de actiune;   Bratari fitness. Toate acestea va sunt puse la dispozitie la doar un click distanta pe site-ul BrandGSM sau intr-unul din magazinele fizice deschise in tBucuresti, Cluj, Constanta, Galati Tg. Jiu, Braila.

BrandGSM.ro si-a pus bazele in anul 2000,  s-a adaptat cerintelor pietei, astfel incat clientii sa beneficieze constant de cele mai bune produse si servicii.  In anul 2012 brandul isi incepe activitatea si in mediul online.

Echipa este formata din oameni tineri care dispun de toate cunostintele necesare, reusind cu succes sa va acorde la nevoie toata consilierea in alegerea produselor potrivite, plus suport tehnic si informatii de retur in conditiile legale. In plus, clientii fideli pot avea parte de diverse beneficii, fidelitatea fiind rasplatita prin diverse bonusuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod