Catalin Botezatu organizeaza un Blind Date Party pentru femei

Catalin Botezatu se tine de sotii. Impreuna cu partenerii lui alaturi de care are un lant de magazine de haine si accesorii barbatesti, a pus la calea cea mai nebuna petrecere de Black Friday. Anuntul a fost facut pe pagina facebook a evenimentului: "La Viggo Blind Date Party, norocul iti surade in dragoste si nu numai. Accepta provocarea de a selecta tinuta celor mai atragatori barbati, iar alegerile tale vestimentare vor fi jurizate chiar de designerul Catalin Botezatu."

Concurentele care se inscriu in concurs vor fi intai legate la ochi.
Printre cei prezenti in magazinul Viggo isi vor face aparitia 10 manechini barbati in lenjerie intima. Concurentele vor trebui sa gaseasca modelele masculine prin multime cat mai repede. Dupa ce 10 participante au facut pereche cu cate un manechin barbat, acestea vor fi dezlegate la ochi. Restul concurentelor, fara pereche, vor fi automat descalificate din concurs.

Fiecare din cele 10 concurente care au trecut de etapa 1 va avea de ales cate o tinuta pentru modelul masculin cu care face pereche.
Catalin Botezatu va juriza cele mai bune tinute si le va premia pe cele mai talentate fete cu vouchere de produse consistente. Juriul este format din designerul Catalin Botezatu care va confirma cele 3 castigatoare, precum si ordinea premiilor. Trei vouchere in valoare totala de 5000 lei isi asteapta castigatoarele.

Pentru ca evenimentul s-a bucurat de mare succes in Cluj, Timisoara si Iasi, vineri seara Catalin Botezatu va asteapta la Afi Cotroceni la ora 19.00 sa va distrati alaturi de el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod