Caşcavalul Hochland. Gata feliat. Deştept ambalat.

Caşcavalul feliat de la Hochland se întoarce într-un ambalaj deştept – cu sistem de deschidere uşoară şi resigilabil. Din grijă pentru cei dragi, Hochland a creat feliile perfecte de caşcaval, mereu la îndemână pentru preparate rapide şi sandvişuri delicioase.

De asemenea, gustul deosebit al caşcavalului Hochland cu care v-aţi obişnuit rămâne acelaşi.  Noul pachet conţine 8 felii de caşcaval perfect tăiate pentru a se potrivi cu feliile de pâine, iar noul ambalaj permite păstrarea prospeţimii caşcavalului pentru mai mult timp de la desigiliare.
Fie că preferi pâine neagră cu seminţe, ciabatta sau pâine toast, caşcavalul feliat de la Hochland este ideal în orice combinaţie şi te ajută să economiseşti timp.

Dacă te-au vizitat pe neaşteptate prieteni dragi, atunci le poţi pregăti rapid câteva tartine cu caşcaval, şuncă şi verdeaţă. La fel de rapidă va fi şi pregătirea micului dejun sau a pachetului copilului tău pentru şcoală. Sau, de ce nu, caşcavalul feliat Hochland este perfect pentru o gustare în doi la un picnic, în zilele însorite de weekend.
Noul Caşcaval feliat este disponibil în două variante: Clasic şi Afumat, în ambalaj de 150 de grame, şi conţine 8 felii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod