Caroli lansează noi sortimente de cremwursti cu 80% carne

Caroli Foods Group, liderul pieței de mezeluri din România, își extinde portofoliul și lansează o nouă ofertă completă pentru consumatori în gama EXTRA cu multa carne: 2 noi sortimente de cremwurşti Caroli cu 80% carne. Astfel, incepând cu luna august vom regăsi la raft Cremwurşti cu Piept de Curcan cu 80% carne şi Cremwurşti cu Vită cu multa carne de la Caroli in variantele vid si vrac.

Noua ofertă de cremwurşti Caroli este disponibilă atat în formatul vrac, cat şi în pachete vidate DUO PACK pentru sortimentele de Curcan şi Vită.
Sortimentele disponibile în formatul vrac, cărora li se adaugă şi cremwurştii cu curcan si vita, conţin multă carne şi au membrană naturală, făcând parte din gama EXTRA lansată anul trecut şi care s-a bucurat până acum de un răspuns pozitiv din partea consumatorilor ce aleg categoriile de Cremwurşti si Salamuri. Implementarea pachetelor vidate DUO PACK a fost răspunsul Caroli Foods Group la feedback-ul primit de la consumatori legat de pachetele vidate precedente, de 295 grame.

Aceştia s-au arătat nemulţumiţi de gramajul pachetelor, pe care îl consideră prea mare pentru o singură porţie consumată per masă.
Astfel, cum pentru Caroli părerea consumatorilor este primordială, producătorul le oferă acestora o mai bună păstrare a cremwurştilor în cazul în care nu doresc să consume întreaga cantitate la o singură masă. Noua variantă Duo Pack oferă consumatorilor avantajul porţionării cremwurştilor: „Câte 4 fiecare bine păstraţi până la masa următoare”.

Noile sortimente de cremwurşti Caroli disponibile în pachete vidate continuă tradiţia de produse Caroli cu 80% carne şi încântă consumatorii prin calitatea superioară şi conţinutul ridicat de carne.
Cele 2 noi sortimente, curcan si vită, precum şi cele existente, pui şi porc, pot fi găsite acum în varianta duo-pack, un ambalaj nou şi original care oferă o mai bună păstrare a gustului bogat şi inconfundabil până la următoarea ocazie de consum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod