Cârnați Maestro de la Caroli - preparați după o rețetă tradițională

Caroli Foods Group, leaderul în preferințele consumatorilor în categoria produselor din carne procesată, a răspuns din nou prompt solicitărilor primite din partea consumatorilor, aceștia dorindu-și să poată găsi și în marile magazine internaționale produse din carne cu 100% ingrediente naturale. După cum arată amplul studiu de piață derulat la începutul acestui an de către Caroli Foods Group, 7 din 10 consumatori solicită produse naturale, fără E-uri și fără nitrit, dacă este posibil.

Prin urmare, lansarea Cârnaților Maestro, sub brandul Caroli, este răspunsul prompt al companiei față de solicitările consumatorilor.

Cârnații Maestro de la Caroli sunt pregătiți cu ingrediente 100% naturale, fără E-uri, în membrană naturală (cârnați subțiri în membrană naturală de oaie, iar cârnați groși în membrană naturală de porc). Preparați după o rețetă tradițională, în a cărei elaborare au fost implicați și numeroși producători artizanali din diferite regiuni ale țării: Moldova, Ardeal, Banat și Oltenia, Cârnații Maestro de la Caroli sunt disponibili în două variante: subțiri și groși, fiecare sortiment conținând doar 100% ingrediente naturale: carne de porc, condimente naturale și țelină.

Indiferent de sortimentul de cârnați la care ne referim, subțiri - oltenești, groși, mai scurți și răsuciți - moldovenești, sau groși dar nerăsuciți, păstrați lungi la uscare - din zona Brașovului, în orice regiune a țării am fi, rețeta originală a cârnaților românești are un numitor comun: cârnații la români se pregătesc doar din carne, slănină și condimente: sare, piper, usturoi și alte condimente în funcție de regiune, dar toate ingredientele sunt 100% naturale.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod