Careline Happy Moments de la Sano - editie limitata de sarbatori

Inspirați de sărbătorile de iarnă când tot ce ne dorim este să petrecem momente speciale alături de cei dragi, am lansat un nou produs Careline, în ediție limitată de sărbători. La colecția săpunurilor lichide Careline Sweet Kiss, Wild Breeze, Spring Blossom și Midnight Glow, am adăugat acum și Careline Happy Moments. Ambalajul este creat special pentru România și inspirat de natura feerică ce te poartă cu gândul la acele momente fericite de sărbători. Noul Careline Happy Moments este îmbogățit cu parfum prețios de vanilie și ingrediente hrănitoare ce catifelează pielea, lăsând un parfum persistent, plăcut și revigorant.

Sano Oxygen Power - Pudră pentru îndepărtarea petelor dificile! Potrivit pentru țesăturile albe sau colorate.
Se utilizează împreună cu detergentul. Un mix inovator de oxygen activ, enzime și degresanți, pentru a trata eficient o mare varietate de pete. În interiorul ambalajului veți găsi o cupă gradată, ideală pentru utilizarea optimă a pudrei conform nivelului de murdărie.
 
Sanobon Double Action - Săpun de toaletă cu parfum de Lavandă. Actiune Dubla: Curata si ofera stralucire in timp ce previne depunerile de calcar. Parfumează puternic, proaspăt şi neutralizează mirosurile neplăcute.
Mult mai durabil, poti trage apa de 1200 de ori.

Sano Maxima Softener Sensitive - Balsam de rufe cu parfumurile tale preferate! 5 în 1: catifelează și protejează țesătura, parfumează, neutralizează mirosurile neplăcute, previne electrizarea și ușurează călcatul. Parfumare îndelungată. Dozaj recomandat - 100ml pentru fiecare utilizare. Disponibil în urătoarele ambalaje: bidoane de 2L și 4L sau ambalaje economice de tip refill 1L.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod