Caravana Moșului este cadoul Coca-Cola pentru cei care iubesc Crăciunul

Caravana Coca-Cola a pornit în tradiționala călătorie prin țară, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Miercuri, 29 noiembrie, Caravana a făcut prima oprire de anul acesta - în București – și până pe 20 decembrie, va aduce bucuria sărbătorilor și experiențe memorabile publicului din alte 9 orașe. Miercuri seară, bucureștenii care au dat curs invitației Coca-Cola de a întâmpina Caravana au avut parte de o surpriză de proporții: celebrele camioane, întreg decorul și scena amenajate în parcarea Hard Rock Cafe au fost împachetate sub forma unor cadouri.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de concerte și de multe surprize pe care vizitatorii le-au descoperit în cornerele de activări.

Ca în fiecare an, aducem bucuria mai aproape de cei care iubesc Crăciunul. Anul acesta, campania de Crăciun îi invită pe consumatori să spună ”mulțumesc” cuiva drag cu o Coca-Cola iar Caravana este cel mai potrivit prilej.”, a declarat Costi Bratu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola România și Moldova. Coca-Cola pune la dispoziția utilizatorilor aplicației mobile Facebook două filtre cu tematică de Crăciun, cu ajutorul cărora aceștia își pot face fotografii personalizate cu un mesaj de mulțumire.
Vizitatorii Caravanei care le postează în social media primesc din partea Coca-Cola un glob pe care îl pot decora pe loc cu un Mulțumesc.

La Caravana Coca-Cola, fiecare „mulțumesc” înseamnă bucurie pentru copiii din centrele de plasament: cu sprijinul Salvați Copiii România, compania le va oferi brazi împodobiți în perioada sărbătorilor de iarnă. Caravana va vizita alte 9 orașe până când se va întoarce, pentru încă două zile, în București. Călătoria va avea următorul traseu: 6 decembrie – Brașov, patinoarul din fața Aro Palace; 7 decembrie – Brașov, Piața Sfatului; 9-10 decembrie – Timișoara, Târgul de Crăciun; 12 decembrie – Iași, Palatul Culturii; 12-13 decembrie – Oradea, Târgul de Crăciun; 13 decembrie – Suceava, Iulius Mall; 15-16 decembrie – Cluj-Napoca, Piața Unirii; 17-18 decembrie – Târgu Mureș, Promenada Mall; 18 decembrie – Galați, Shopping City Galați; 19-20 decembrie – Constanța, City Park;
20-21 decembrie – București, Promenada; 22 decembrie – București, Mega Image Băneasa

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod