Campari Red Diaries - o premiera in istoria brandului Campari

Anul 2017 marchează o premieră în istoria brandului Campari: calendarul Campari trece printr-o (r)evoluţie, devenind astfel Campari Red Diaries, un produs de pionierat artistic: video-cocktail-ul, care surprinde într-o manieră contemporană esenţa de brand.

Prin intermediul unei serii de 13 scurt-metraje artistice, în regia lui Paulo Sorentino şi a lui Ivan Olita, Red Diaries aduce în lumina reflectoarelor vide-cocktail-urile cu poveste. Fiecare film devine un mod de expresie a brandului, materializând experienţele şi emoţiile barmanului narator, bartellerul.

Campari Red Diaries surprinde bogăţia poveştilor spuse de bartellers, cultura mixologiei, precum şi versatilitatea gustului Campari.

Campari Red Diaries 2017 îi conduce pe iubitorii brandului Campari într-o călătorie imaginară, care debutează cu povestea principală, Killer in Red, omonima cocktail-ului. Atmosfera în care este surprisă povestea în stil film noir, scrisă şi regizată de Paolo Sorrentino, îl are pe Clive Owen în rol principal. Killer in Red este completată de o colecţie de 12 video-cocktail-uri, regizate de italianul Ivan Olita, ce aduc la viaţă arta şi flerul a 14 barmani internaţionali.

Scurt-metrajele sunt disponibile în exclusivitate pe canalul oficial de YouTube al Campari.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod