Campania "Vinde către Remix" va fi lansată pe 9 octombrie si pe piața din România

Remix Second Hand, retailer online ce operează în Polonia, Grecia, Ungaria, Slovacia, Cehia și Bulgaria, lansează un nou proiect în România - "Vinde către Remix", care va permite clienților săi să-și vândă articolele de îmbrăcăminte și accesoriile pe remixshop.com, aducându-le astfel mai mult spațiu în garderobă, dar și un profit. Campania  "Vinde către Remix" a fost lansată în Bulgaria în luna iulie 2017, iar pe piața românească va fi lansată pe 9 octombrie.

Proiectul inițiat de Remix se adresează tuturor celor care au în dulapul lor piese vestimentare pe care nu le mai poartă sau pe care nu le-au purtat niciodată.
Mecanismul campaniei este simplu: utilizatorii solicită un REmix Bag prin intermediul contului de pe remixshop.com (ce le va fi livrat gratuit), în care vor putea introduce articolele de îmbrăcăminte care corespund criteriilor descrise pe site, le vor trimite înapoi la Remix (din nou gratuit), după care acestea vor fi sortate și evaluate. Produsele aprobate vor fi fotografiate și publicate pe site, spre vânzare. Odată vândute, proprietarii lor vor primi un procent din preț.

Compania Remix este prezentă în România din 2014.
De la lansare și până în prezent, piața din România a crescut semnificativ, reprezentând aproximativ 30% din veniturile companiei. Astfel, România este a doua cea mai importantă piață după Bulgaria. Cel mai scump produs vândut prin remixshop.com, o blană de blană Gucci, a fost achiziționată de un client român pentru aproximativ 1.100 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod