Camelia Potec predă secretul performanţei sale speranţelor înotului românesc: Robert Glinţă şi Daniel Martin

După ce Camelia Potec a asigurat prezenţa României pe culmile cele mai înalte ale înotului mondial, legendara sportivă predă ştafeta pentru Olimpiada de la Tokio din 2020 tinerelor speranţe Robert Glinţă şi Daniel Martin, care se alătură astfel echipei susţinute de GoldNutrition®, unul dintre cele mai mari branduri de nutriţie din lume.

În cadrul acestui parteneriat strategic pentru Olimpiada de la Tokio din 2020, sportivul în vârstă de 22 de ani, Robert Glinţă şi-a propus obţinerea unei medalii în cadrul Jocurilor Olimpice şi are toate şansele să îşi realizeze acest obiectiv, prin urmarea sfaturilor oferite de campioana Camelia Potec, care declară că:  ,,Fără o nutriţie adecvată fiecărui sportiv, fiecărei perioade de pregătire sau competiţie, nu cred că acel sportiv îşi poate atinge valoarea lui reală. Nutriţia este ,,uleiul" corpului uman şi trebuie folosită ca ,,la carte". Partea fizică, rezistenţa la efort şi recuperarea după efort sunt lucruri care definesc un sportiv, aşa că nutriţia este o parte esenţială din viaţa lui.“, a concluzionat Camelia Potec.

La rândul său Robert Glinţă are deja un palmares impresionant prin ocuparea locului întâi la Campionatele Mondiale de Juniori şi performanţa de a obţine locul doi la Campioanetele Europene de Seniori.

În prezent, sportivul activează la Clubul Dinamo Bucureşti şi după ce în 2016 a reuşit să devină Finalist la Olimpiada de la Rio din 2016,  vizează o medalie la Olimpiada de la Tokio din 2020. Unul dintre elementele vitale în obţinerea unei asemenea realizări consideră înotătorul că este nutriţia, având deja o rutină identificată la acest capitol: ,,Produsul meu preferat este Pre-Workout Endurance care ajută la creşterea nivelului VO2 max şi a oxigenării sângelui ceea ce duce la o rezistenţă crescută le efort. Creatina în perioadele de încărcare, mai ales când acestea coincid cu perioadele competiţionale îmi oferă o creştere a puterii şi eficienţei. Un al treilea produs este Fast Recovery, în special cel cu aromă de fructul pasiunii, care tamponează instalarea oboselii după antrenament.”, este de părere Robert Glinţă.

Alături de Robert Glinţă în marea majoritate a competiţiilor sportive de top îl regăsim pe Daniel Martin, un înotator prestigios al cărui palmares include titlurile de: Campion European şi Vicecampion European de Juniori la Helsinki în 2018 şi cel de Vicecampion olimpic de tineret la Buenos Aires în 2018.
Tânărul reprezintă în momentul de faţă CSM Bacău şi are drept obiectiv principal participarea la finala olimpică de la Tokio din 2020. ,,Nutriţia este o parte importantă în procesul de pregătire, din punctul meu de vedere şi reprezintă un factor principal în refacerea organismului după efort. Fără suplimente nu aş fi reuşit să obţin masă musculară şi să asigur organismului necesarul zilnic de vitamine şi minerale”, este de părere înotătorul Daniel Martin.

“Suntem onorați să putem contribui la renașterea sportului românesc, la susținerea sportivilor din punct de vedere fizic și emoțional” declară Ioana Mihuț, country manager GoldNutrition România. “Fiecare sportiv ce reușește să își atingă potențialul cu maxim de sănătate cu ajutorul produselor studiate de specialiștii noștri este un motiv de mare sărbătoare pentru noi.
Robert și Daniel sunt cei mai noi membrii ai familiei GoldAthlets și pariul nostru pentru Aurul din Tokio!”, concluzionează Ioana Mihuţ.

Născut din pasiune pentru nutriţie, GoldNutrition® este un brand portughez specializat în suplimente nutritive, fondat în anul 2000, de către actualul Președinte, Custodio Cesar. Toate produsele GoldNutrition® sunt testate antidoping și antimicrobian, fiind folosite cu succes de spotivi din întreaga lume în pregatirile pentru cele competiţii de cel mai înalt nivel.

În România, familia de GoldAthlets (sportivi ce își îmbunătățesc performanțele cu produse GoldNutrition) cuprinde atleți din mai toate ramurile sportive - Ionuț Atodiresei(kickboxing), Marius Ionescu (marathon), Beres Hunor (triathlon), Camil Moldoveanu (jiu jitsu), Răzvan Ene (triathlon), Răzvan Jugănaru (MTB), Alex Roșu (fitness), Carmen Albișteanu (Alergare montană), Alex Stancu (MTB), Alin Alexuc (lupte), Denisa Dragomir (alergare montană), David Cristea (MTB), George Murar (triathlon), Ede Molnar (MTB), Nicolae Ionescu (fitness), Ancuța Bobocel (atletism), Alin Alexuc (lupte), Andrei Preda (alergare montană), Tudor Căzăceanu.


Mai multe informaţii despre  GoldAthlets și portofoliul de produse al companiei GoldNutrition® puteţi afla accesând pagina: https://goldnutrition.pt/ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod