Călătorie inedită în culisele echipei FC Barcelona, printr-o serie exclusivă de patru episoade

Beko, lider al pieței europene de electrocasnice, în parteneriat cu FC Barcelona, lansează în premieră „Pros Behind The Pros”, o mini-serie de 4 episoade despre oamenii din spatele echipei catalane. Este vorba despre cei pe care fanii echipei FC Barcelona nu îi văd pe ecrane, responsabili ca jucătorii echipei să-și mențină stilul de viață sănătos pe teren și în afara acestuia, pentru a rămâne unul dintre cele mai bune cluburi de fotbal din lume.

Ca Partener Exclusiv de Antrenament al echipei FC Barcelona, Beko a avut acces pe baza de pregătire Ciutat Esportiva, pentru a arăta fanilor planificarea în detaliu și munca depusă în timpul antrenamentelor, totul pentru ca echipa să aibă cele mai bune rezultate pe teren. De la nutriționiști și bucătari, la magazioneri, echipa responsabilă de teren, fizioterapeuți și medici, până la renumitul La Masia Youth Training Centre, unde accentul cade pe noua generație de eroi ai fotbalului, Beko aduce în atenția publicului persoanele care reprezintă fundația clubului.


„Noua inițiativă vine ca o continuare a campaniei de succes Eat Like A Pro, dezvoltată de Beko și FC Barcelona, prin care ne-am asumat rolul de a contribui la prevenirea obezității infantile la nivel global, prin educarea și îndrumarea părinților și copiilor către adoptarea unei alimentații sănătoase. De această dată, Beko face un pas înainte și oferă o perspectivă unică din spatele cortinei, inspirați fiind de eroi ai fotbalului. Gerard Piqué a povestit despre antrenamentele intense și toată munca din spatele acestora, iar de această dată mergem în culise pentru a ne concentra asupra unui mix divers de profesioniști care se află în spatele fotbaliștilor, pentru a inspira oameni din toată lumea să ducă un stil de viață sănătos.”, a declarat Zeynep Yalım Uzun, Chief Marketing Officer al Beko.

„Beko este un brand ce inovează constant în zona de tehnologie și oferă consumatorilor electrocasnice ce îi ajută să adopte un stil de viață mai sănătos. Este, în același timp, un brand ce și-a luat angajamentul de a dezvolta și promova inițiative care să îi ajute pe oameni să fie și să producă schimbarea în jurul lor.
Dacă în anii precedenți eroii FC Barcelona ne ajutau să creștem gradul de conștientizare cu privire la problema obezității infantile, prin inițiativa Pros Behind The Pros aducem în față oamenii din spatele acestor eroi, fără de care succesul nu ar fi posibil.”
, a adăugat Gabriel Eremia, Director de Marketing și Product Management al Arctic.

Episodul 1: Nutriția Barça

În primul episod vom face cunoștință cu bucătarul - Adrià Ponce, responsabilul de realizarea meniurilor - Marta Miguel și nutriționistul - Toña Lizárraga, care ne vor arăta jongleriile pe care le fac pentru a păstra toți membrii echipei plini de energie și pregătiți în cantonament. Beko ține pasul cu ei de dimineața până seara, face o incursiune în sesiunile de antrenamente încărcate și li se alătură în cantonamentele din Japonia și Statele Unite, unde împrejurimile necunoscute vor aduce și ele situații neașteptate. Acest episod este online: https://www.youtube.com/watch?v=RvbcEp6kHxI

Episodul 2: Zilele de antrenament

V-ați întrebat vreodată cât de intensă poate fi o zi de antrenament la FC Barcelona? Beko a mers în culisele unei zile de antrenament pe Ciutat Esportiva urmărind în fiecare moment echipa.
De la antrenori și fizioterapeuți, la medicii echipei, fiecare are un secret de împărtășit despre cum contribuie la performanța echipei. Vom vedea efectul pe teren, pe măsură ce jucătorii participă la o sesiune de antrenament, iar ulterior vor juca în amicalul anual, Trofeul Joan Gamper.  Acest episod este online: https://www.youtube.com/watch?v=BJOjpXz5bGs

Episodul 3: Echipați pentru succes

În cel de-al treilea episod, ne întâlnim cu magazionerii, care ne vor arăta cum aleg, pregătesc și împachetează tot echipamentul tehnic de care jucătorii au nevoie pentru a-și păstra concentrarea în cele mai importante momente ale antrenamentului.  În niciun caz nu este o sarcină simplă, pentru că trebuie să fie pregătiți pentru orice cerere a jucătorilor, fie că vorbim de un tricou anume, încălțările favorite, protecția pentru gambe sau echipamentul pentru vreme ploioasă. Acest episod va fi difuzat joi, 3 octombrie.

Episodul 4: Cine urmează?

În episodul final, ne vom îndrepta atenția către următoarea generație de eroi ai FC Barcelona, la renumitul centru de formare a tinerilor, La Masia Youth Training Centre.
Beko urmărește tineri jucători de diferite vârste, fete și băieți, pe durata unei zile, în timp ce ei se luptă să devină asemenea eroilor lor de la FC Barcelona. Mergând pe urmele profesioniștilor, îi vom vedea mâncând acasă alături de familia lor, în timpul orelor de clasă, la antrenamentele de fotbal și chiar cum încep să se antreneze cu echipa mare.  Episodul final va fi difuzat joi, 10 octombrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod