Călătoria transformațională – trendul în turismul anului 2018

Călătoria experiențială a devenit tendința de călătorie de prin anul 2016. În loc să viziteze locații îndepărtate, studiile arată că turiștii caută modalități de a cunoaște culturile native, de a interacționa în mod semnificativ cu localnicii și de a se simți mult mai mult decât un turist.
În ce direcție s-a îndreptat apoi acest trend?

Liderii din industrie spun despre „călătoria transformațională” că ar fi un pas suplimentar în evoluția noastră ca ființe. Călătoria este motivată și definită printr-o schimbare de perspectivă, auto-reflecție și dezvoltare, cât și o mai profundă comuniune cu natura și cultura.

Trecerea la călătoriile de transformare se reflectă în programarea diferită, de la călătorii de aventură și artizan la cabane de lux și hoteluri în locații atât naturale, cât și urbane. Analizând elementele călătoriei de aventură, care duc la transformări mai profunde, s-a identificat un proces trifazic constând în plecarea, inițierea și întoarcerea - călătoria "eroului" - în care călătorii se angajează în necunoscut pentru a învăța înțelepciunea din culturi și locuri noi, întorcându-se acasă pentru a pune în aplicare aceste cunoștințe, în cele din urmă schimbându-le viața și relațiile interpersonale, reușind să vadă lumea cu alți ochi.
Această acțiune post-călătorie este cea care face diferența între călătoria experiențială și cea transformațională și care schimbă vieți, atât pe plan personal cât și profesional.

„Cultura de azi este condusă de dispozitive și ritmuri”, spune Alex Marinca, coach transformațional. „Suntem deconectați de noi înșine, de relațiile noastre, de natura și de cultura noastră. Piesele exterioare ale unui itinerar nu dezvăluie călătoria interioară pe care o astfel de călătorie o poate inspira”.

Ai acum șansa să faci parte dintr-un grup special, format din vizionari care sunt gata să schimbe ceva în această lume. Restart Life Journey – Bali Experience este o călătorie de 11 zile, un seminar transformaţional, experienţial, fără perdea, în cele mai frumoase, secrete locuri din Bali. Este o călătorie intensivă şi experienţială ce-ţi va transforma viaţă şi îţi va descătuşa adevăratul tău potenţial, propulsându-te în a-ţi trăi viaţa pe care ai fost născut să o trăieşti.

„Pentru această călătorie am creat o experiență unică ce îmbină coachingul transformațional, locații inedite, oameni deosebiți, aventuri de neuitat, dezvoltare personală și multe altele, toate într-un cadru magic – BALI”, precizează  Alex Marinca, coach transformațional.

Experiența ta în BALI

Alex Marinca, coach transformațional și nonconformist, îți propune o călătorie plină de experiențe care să te transforme și să îți redea curajul de a-ți trăi viața așa cum îți dorești.
,,Adevăratul curaj nu înseamnă să urci cel mai mare munte, adevăratul curaj nu înseamnă să înoți printre rechini, adevăratul curaj este să trăiești viața pe care ți-o dorești...”, explică Alex Marinca, coach transformațional.

Ceea ce Alex dorește să ofere participanților la această călătorie este aroma bogată a acestui loc incredibil și a oamenilor care locuiesc aici. Bali este sacru, spiritual, echilibrat și veți găsi frumusețe oriunde priviți. Peisajul este uluitor, oamenii minunați, iar aventurile sunt nelimitate.

Urmatoarea aventură se desfășoară între 17-27 iunie 2018 iar aceasta este oportunitatea în care vei avea ocazia să te descoperi, unsprezece zile de călătorie care să te „întindă” la maximum, unsprezece zile în care să ai suficient timp să cobori în interiorul tău, să atingi limite, să le depășești, să vezi dincolo de ele, unsprezece zile să te descoperi și să prinzi curaj. Vei descoperi lucruri nebănuite și neștiute despre tine, lucruri ce te vor face să îți atingi potențialul maxim.
Vei cunoaște o transformare uimitoare atât în viața personală cât și în cea profesională.

Cu ce te ajută o astfel de călătorie
•    Vei fi pus față în față cu limitele tale și le vei depăși
•    Vei scăpa de programările cu care ai crescut, de condiționări sau frici
•    Vei avea parte de experiențe inedite și memorabile
•    Vei cunoaște oameni deosebiți care îți vor împărtăși din cunoștințele lor
•    Vei dobândi ustensilele necesare pentru a te transforma în ceea ce îți dorești
•    Vei practica exerciții fizice și mentale iar outdoor-ul va fi sala ta de curs
•    Îți vei acorda acest timp ție și dezvoltării tale
•    Îți vei atinge potențialul maxim iar relațiile tale și viața ta se vor schimba

Mai multe detalii despre coaching-ul transformațional și despre înscrieri găsești accesând site-ul www.alexmarinca.com sau restartlife.ro. Alex Marinca este genul de transformaţional şi life coach nonconformist, unic prin modul în care reuşeşte să-i facă pe cei care lucrează cu el să acceseze cele mai importante resurse pe care le au şi să descopere cine sunt cu adevărat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod