Cadou de la Milupa... pe gustul piticilor şi al mămicilor!

În această toamnă, micuţul tău se va bucura de cerealele sale gustoase iar tu vei primi un cadou practic de la Milupa: la două pachete de cereale primeşti o caserolă specială, cu linguriţă şi tăviţă.
În această toamnă, micuţul tău se va bucura de cerealele sale gustoase iar tu vei primi un cadou practic de la Milupa: la două pachete de cereale primeşti o caserolă specială, cu linguriţă şi tăviţă.  De acum, când vei merge cu bebe la joacă sau în călătorie, vei avea un ajutor de nădejde – îi vei putea lua porţia zilnică de mâncărică gustoasă şi sănătoasă în caserola specială Milupa.

Pachetele promoţionale conţin cereale de 4, 6, 8 sau 10 luni astfel încât micuţii de orice vârstă să se poată bucura de cerealele lor preferate şi de cadoul Milupa.
Poţi alege între sortimentele 7 Cereale, Cereale cu Piersici, Cereale cu Fructe de Pădure, Cereale cu Mere, Cereale cu Stracciatella sau cereale Vise Plăcute cu Mere.  Promoţia este valabilă în luna noiembrie, în limita stocului disponibil, în hipermarket-urile partenere. Pret recomandat: 37 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod