Burgeri din toată lumea vin în turneu la Hard Rock Cafe

Gurmanzii au motive în plus să treacă pe la Hard Rock Cafe în iunie şi iulie. Arome şi gusturi din lumea întreagă se îmbină în noul meniu World Burger Tour: de la El Toro, inspirat de oraşul Barcelona, până la Kefta Burger, originar din India - inedită delectare din cartofi, ciuperci Shitakes şi Portabella.

Hard Rock doreşte să ofere un mix unic de arome picante, dulci şi savuroase, de care oaspeţii noştri să se bucure în acest World Burger Tour.” a declarat Darryl Mickler, Senior Director of Research and Development la Hard Rock Internaţional.
Aducem ingrediente autentice, cu specific local, din toată lumea, aşa că fiecare poate găsi ceva ce i se potriveşte.

Hard Rock Cafe a oferit tuturor bucătarilor din restaurantele sale ocazia de a crea un burger legendar unic, ce încorporează aromele specifice oraşului sau. În acest an, mai mult de 160 de burgeri locali, aflaţi în topul preferinţelor consumatorilor, au fost testaţi de echipa de specialişti culinari Hard Rock, pentru a selecta numele de pe “afişul” World Burger Tour. În iunie şi iulie la Hard Rock Cafe Bucureşti puteţi degusta:

• El Toro Burger (Barcelona, Spania) – carne de vită Angus, legume la grătar în stil catalan, brânză de capră, salată rucola şi sos Romesco.

• Greek Burger (Atena, Grecia) – carne de vită Angus, vestitul sos Tzatziki, salată rucola, roşie şi un amestec de brânză Feta cu capere, măsline negre, ardei gras şi ceapă.
• ATOMIC! Burger (Las Vegas, SUA) – carne de vită Angus, ceapă prăjită, ardei jalapenos, salată rucola, roşie, brânză, maioneză Sriracha şi ardei iuţi, rumeniţi într-o crustă aurie.
• Kefta Burger (New Delhi, India) - un amestec surprinzător din cartofi, ciuperci Shitakes şi Portabella, reducţie de oţet balsamic, orz, cimbru şi condimente, însoţit de hummus, salată rucola şi roşie.


Toţi burgerii sunt acompaniaţi de cartofi prăjiţi şi pot fi savuraţi alături de unul din cocktailurile răcoroase care îi însoţesc în turneu. Cei care apreciază ginul pot opta pentru Crisp Sipper, iubitorii de whiskey au la dispoziţie All Jacked Up, romul Malibu e în prim plan în Melonpalooza, vodcă infuzată cu piper şi sirop de ghimbir face senzaţie în Sweet & Fiery, iar cine nu doreşte să consume alcool poate alege Black Cherry Lemonade.

De toţi burgerii aflaţi în turneu, dar şi de multe alte produse, vă puteţi bucura în atmosfera de vacanţă a terasei Hard Rock Cafe, cu peste 170 de locuri ferite de bătaia soarelui şi vedere la lacul Herăstrău.


Noul meniu este disponibil până pe 31 iulie. Pentru detalii vizitaţi: www.worldburgertour.com sau http://www.hardrock.com/cafes/bucharest/menu.aspx.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod