Bunatati de casa Cristina, un brand de tara 100% natural!

Ce bine ca exista pe undeva, prin Moldova, o gospodina desavarsita care stie sa prepare cea mai buna dulceata din lume! Numele ei este Cristina, iar magazinul cu bunatati este acesta www.bunatatidecasacristina.ro, pentru cine vrea sa le incerece si sa se bucure de mancaruri cu adevarat naturale.

Cristina Socea, o gospodina din orasul Piatra Neamt, pentru care mancarea naturala este sfanta.
Pe piata din Romania, Bunatatile de casa Cristina este o marca noua si cu un mare potential .Toti oamenii care au cumparat, sau cei care au  gustat produsele noastre sunt clienti fideli si doresc sa faca cunoscute mancarurile pe care noi le preparam cu suflet si cu ingrediente 100% naturale .

Oamenii au descoperit aceste bunatati  si sunt extrem de multumiti, mai ales ca respectam in totalitate retetele traditionale vechi, de peste 80 de ani”, spune Cristina.

Dulceturile si gemurile Cristinei din Piata Neamt, sunt preparate numai din fructe romanesti, nestropite.
Eu cred ca ca gemurile si dulceturile din marile magazine sunt doar de decor, trebuie evitat sa le consumam daca vrem sa nu ne imbolnavim. Toate sunt pline de conservanti si sunt preparete industrial. Pe site-ul nostru veti gasi in jur de 30 de produse printre care siropuri, muraturi si zacusca preparata din legume proaspete, copate, curatate si taiate manual, nicidecum date prin masina”, spune Cristina Socea.

Si inca ceva! Focul de lemne ne reprezinta. Cum toate produsele noastre se diferentiaza de altele prin retetele  traditionale vechi  ei bine, gustul lor este desavarsit pentru ca sunt preparate la cuptorul cu lemne. Nici o mancare in lumea acesta nu este mai buna de cat cea facuta la foc de lemne. Cand toate gospodinele au renuntat la aceasta practica din cauza muncii grele pe care o necesita, noi am descoperit o mare placere si nu putem renunta la gustul copilariei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tina pe 3 Ian 2019, 15:51
    nemultumiri produse comandate de Craciun

    Aceasta doamna Cristina,la inceput a functionat corect,produsele erau de calitate.Dar anul acesta de Craciun,a procedat la cresterea preturilor,in detrimentul calitatii.Eu personal,am cumparat un pachet de Craciun,de aprox.600 lei,am avut o toba "de casa",care avea in continut numai urechi si slanina,lebar si caltabosi vinetii,cozonac care era tare si fara sa fie de culoarea aia galbena ,cum stim ca ar trebui sa fie cu oua de tara,turte cu julfa ,fara julfa,adica erau cu nuci,pulpa taraneasca plina de piper si tare.Noroc ca am avut gatite de mine si alte feluri de mancare,caci daca ma bazam pe produsele doamnei Cristina,stateam flamanda de Craciun.Nu zic ca ar fi contat asa tare ,daca nu mancam,dar este revoltatator sa muncesti din greu pentru 600 lei si sa ii risipesti ,pe asa zise produse traditionale.Produse traditionale,au avut cei de la targul de Craciun din piata centala,in special cei de la Bran,la jumatate de pret ca cele ale CRISTINEI si mult superioare.Sa ia exemplu de la PRAVALIA,care isi respecta clientii si la preturi mult mai mici si de calitate.Probabil ca aceasta discrepanta intre pret si calitate ,la aceste bunatati Cristina,este valabila numai pt.noi nemtenii de acasa,probabil ca in strainatate livreaza produse de calitateEu nu sunt genul de persoana care sa faca comentarii de acest gen,dar acum am zis ca trebuie sa sesisez opinia publica despe "asa ceva nu se face"!Decat daca nu esti un om integru,pus pe capatuiala,pe termen scurt.O sa vedem pe termen lung.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod