Bucuria celor dragi ia forma deserturilor delicioase!

Fructele de sezon ne fură privirile și ne invită să ne delectăm cu cele mai savuroase arome. Este perioada perfectă pentru că organismul nostru să beneficieze de o cantitate bogată de antioxidanți și vitamine, care contribuie la procesul de detoxifiere.  Fructele sunt alegeri sănătoase și potrivite pentru gustările dintre mese, dar pot fi servite și ca desert. Mai ușor de consumat, sucurile de fructe obținute cu storcătorul Infiny Press Revolution de la Tefal vor avea cu 35% mai mult suc, cu 30% mai multe vitamine și cu 75% mai mulți antioxidanți.

Tehnologia  de presare a fructelor permite o extragere optimă și continuă a sucului, chiar și din verdețuri.

Gustul perfect, textura fină și consistentă a sucurilor naturale de fructe, legume sau ierburi aromate vor oferi mai mulți nutrienți organismului nostru. Curățarea storcătorului se poate face în mașina de spălat vase pentru ca munca ta să devină de două ori mai ușoară. Cartea de rețete te va ajuta să pregătești cele mai delicioase combinații de sucuri din fructe și legume, iar cele două filtre diferite ale dispozitivului din oțel inoxidabil, unul pentru suc de fructe și legume, și unul pentru sos Coulis,  te vor ajuta  să obții aportul necesar de substanțe nutritive pentru organismul nostru.
Filtrul pentru suc de fructe și legume  permite prepararea unor sucuri delicioase, pline de vitamine, Filtrul pentru sos Coulis oferă o consistență aparte deșerturilor tale savuroase.

Sosul Coulis din fructe de pădure este mai simplu de preparat cu ajutorul storcătorului Infiny Press, care va păstra aroma intactă a fructelor. Deserturile tale pentru cei dragi vor fi apetisante și puternic aromate!  Pentru a îndulci momentele petrecute alături de cei dragi, noi îți recomandăm o rețetă delicioasă, ideală în luna lui gustar: Panna Cotta cu sos de mure.  

Ingrediente: ½ cană de lapte de migdale; 300 ml de smântână;1/2 linguriță de praf de vanilie; 1 lămâie; miere de albine; 1 cană de mure coapte; 1 linguriță jumătate de agar-agar

Cum obții un desert apetisant pentru cei dragi: Sosul de mure se va pregăti foarte ușor datorită filtrului special pentru sos coulis încorporat în storcatorul Infiny Press.
Sosului obținut îi adăugăm două linguri de miere de albine și 2-3 linguri de zeamă de lămâie și îl punem  la rece. Între timp, punem pe foc agar-agar în 100 ml de apă până va da în clocot. După ce s-a răcit ușor, vom amesteca compoziția cu laptele de migdale, apoi cu smântâna și praful de vanilie până obținem o compoziție omogenă. Formele în care urmează să pregătim desertul le vom unge înainte cu puțin unt de cocos. Punem compoziția în forme, pe care le vom lăsa la frigider pentru a căpăta o textură solidă. Desertul se va servi cu sosul de mure, o combinație ideală pentru experiența gustului unic alături de familie sau de prieteni.
 

Tefal te invită să savurezi cu Infiny Press un desert răcoritor de vară!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod