București Mall și Irina Markovits îți salvează bagajul de stresul vacanței

Marți, 27 iunie, de la ora 19.00, București Mall te invită la o discuție despre vacanțe, stil, shopping și bagaje fără stres cu Irina Markovits, consultant de stil și fondatoarea blogului StyleDiary.ro, în cadrul workshop-ului „Bagajul pentru vacanța de vară”.

Fie că ne pregătim de un concediu la malul mării, o escapadă într-un oraș de vis, o săptămână de croazieră sau câteva zile intr-un hotel de lux, cu siguranță momentul de făcut bagajul este unul care ne dă bătăi de cap. Ce haine ne luăm și mai ales câte? Cum facem să ne luăm tot ce ne trebuie, fără să fie totuși prea multe? Înaintea relaxării din vacanță - indiferent de durata sau destinația aleasă -, toate ne confruntăm cu același motiv de stres: bagajul.

De data aceasta, Irina Markovits, consultant de stil și și fondatoarea blogului de fashion StyleDiary.ro, ne va ajuta pas cu pas să devenim experte în “arta împachetatului”.

Pentru discuția relaxată despre stresul bagajelor de vacanță, Irina a pregătit sfaturi utile si foarte practice despre:

... ce fel de ținute (și câte!) să iei în vacanță
... câte haine, accesorii și costume de baie să iei cu tine
... ce fel de încălțăminte să alegi pentru plajă, plimbări, seri pe faleză sau la club
... cum să îți organizezi, simplifici și stratifici geanta de voiaj
... ce să faci cu o zi înaintea plecării
... ce poți lăsa acasă fără să intri în panică
...
ce ținute de vacanță sunt purtabile pe drum, în weekend sau în timpul săptămânii


În plus, dacă vii cu lista ta de întrebări, fii sigură că Irina îți va răspunde la ele, în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri ce va încheia workshop-ul.
Și, pentru că grija bagajelor este doar una dintre cele ne pot umbri vacanță, în cadrul workshopul-ui vei putea afla și câteva ponturi despre cum să îți îngrijești pielea și cum să te machiezi vara, pentru un look natural și strălucitor în același timp.


Veștile bune nu se opresc aici! Locurile la workshopul Irinei din București Mall sunt gratuite.

Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la adresa marketing@anchorgrup.ro, ca să te bucuri de o seara plăcută, vorbind despre vacanțe, îmbrăcăminte și machiaj cu și între fete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod