București Mall - primul centru comercial care beneficiază de serviciul de car sharing Get Pony

Începând cu 16 mai, clienții București Mall vor putea veni sau pleca de la cumpărături la volanul unui PONY. Centrul comercial va asigura 4 locuri de parcare gratuite destinate celui mai mare mare serviciu de car sharing din România, Get Pony.

Mai mult decât atât, cine nu a experimentat serviciul, poate să îl testeze gratuit cu ajutorul unui voucher cu 20 de unități gratuite care se obține la Info Center-ul București Mall.


București Mall înțelege nevoile bucureștenilor de a face față unui trafic aglomerat și unui ritm de viață solicitant, precum și necesitatea de contribui la dezvoltarea unui oraș mai puțin poluat. În acest sens, încurajează și sprijină opțiunea de transport prin car sharing care a devenit atât de populară în toate marile orașe ale lumii.  


Car sharing-ul este un model de transport popular în marile orașe ale lumii, ce presupune împărțirea unei flote de mașini cu mai mulți utilizatori.

Altfel spus, utilizatorii se pot bucura de toate beneficiile unei mașini personale, fără să își facă griji legate de combustibil, asigurări, revizii, taxe sau parcare. Plătesc doar cât conduc.


Serviciul operează în București și Cluj printr-o flotă de peste 100 de mașini, inclusiv electrice. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod