Bucură-te de gustul autentic asiatic pe tot parcursul anului alături de Shan´Shi

Shan´Shi oferă o gamă variată de produse asiatice cu ingredinte de înaltă calitate și preparare rapidă, perfecte pentru a-ți aduce gustul măncării asiatice ori de câte ori îți dorești.
Paleta de produse cuprinde sosuri condimentate, picante, supe, lapte de cocos, paste pre-fierte, paste din orez, pasta de curry roșu sau verde, amestecuri de legume "Chop Suey", oțet de orez, sosuri aromatice semi-preparate sau orez, iar motto-ul ”Foarte simplu, foarte asitic” promite consumatorilor o experiență culinară plăcută și ușor de realizat.

Fie că îți dorești un sos dulce-acrișor, ori un sos tipic thailandez pentru preparare în wok, Shan´Shi Thai Red Curry sau Shan´Shi Sweet China sunt ușor de folosit și delicioase în diverse rețete, atât în preparatele cu orez sau paste, cât și alături de  legume sau carne.

Produsele Shan´Shi se pot folosi în diverse combinații, însă una dintre cele mai rapide rețete, sunt tăițeii chinezești cu bambus care se asortează perfect alături de legume.
Pe lângă preparatele asiatice, Shan´Shi recomadă și respectarea tradițiilor și obiceiurilor chinezești pentru a avea un an plin de noroc.

Noul An Chinezesc este numit anul porcului de pământ și se consideră că este unul mai bun decât ultimii, însă cu numeroase surprize neplăcute ( conform calendarului tradițional Solar). În tradiția chinezească, porcul reprezintă bogăție, prietenie, dragoste și bucurie. Așadar, pentru un an bogat chinezii își decorează de fiecare dată masa în roșu, această culoare simbolizând bucuria și norocul, însă au grija de a avea în casă bănuți rotunzi cu gaură pătrată în mijloc, nodul Feng Shui, dar și bețișoare parfumate pentru a alunga energiile negative.
Toate acestea simbolizează o viață lungă și fericită, străbătută mereu de noroc. 

Shan´Shi oferă o gamă variată de produse asiatice cu ingredinte de înaltă calitate și preparare rapidă, pregătite să îți satisfacă poftele pe tot parcursul noului an.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod